Szurkolói tájékoztató az új szezon előtt!

IMG_1457

Július utolsó hétvégéjén veszi kezdetét a harmadosztályú bajnokság 2023-2024-es idénye, amelynek észak-nyugati csoportjában kapott besorolást csapatunk, aktuális cikkünkben pedig a klubunkat érintő változásokat, és legfontosabb információkat osztjuk meg tisztelt szurkolóinkkal.

Miután a mögöttünk lévő szezonban búcsúzni kényszerült csapatunk a másodosztálytól, az idei évben a már négy csoportra bontott NB3 észak-nyugati csoportjában bizonyíthat a hamarosan rajtoló pontvadászatba, többek között olyan ellenfelek ellen, mint a tavalyi bajnok Veszprém, a szintén vármegyénkhez tartozó Tatabánya együttese, vagy a korábbi NB2-es III. Ker. TVE is, íme a további csoporttagok: Balatonfüred, Bicske, Budaörs, Csorna, ETO Akadémia, Gyirmót FC Győr II., Kelen, Komárom, Puskás Akadémia II., Sopron, Szombathelyi Haladás II., ZTE II. A Magyar Labdarúgó Szövetség hamarosan a sorsolást is elkészíti, amely után a pontos menetrendet is megosztjuk weboldalunkon és a közösségi felületeinken.

Miután Dorog Város Önkormányzata szerepet vállalt felnőtt csapatunk működtetésében, a továbbiakban Blázsik Ferencet bízta meg a szakmai vezetés feladataival –  a vele készült interjú hamarosan olvasható lesz weboldalunkon -,valamint az is biztossá vált, hogy új vezetőedző irányításával vág neki a bajnokságnak immáron NB3-as csapatunk, akinek a személyéről szintén hamarosan beszámolunk szurkolóinknak. Csapatunk kerete is nagy mértékben átalakul majd az új idényre, igaz, több korábbi játékosunk is a közös folytatás mellett döntött, kilétükről, és a további érkezőkről is folyamatosan beszámolunk a következő napokban.

A keret tagjai egy hét közös munkán vannak túl – az új vezetőedző munkáját Jánosi Dániel pályaedzőként, Vajda Gellért pedig kapusedzőként segíti – a több dorogi utánpótlás játékossal is kiegészülő csapatunkra négy edzőmérkőzés is vár a rajtot megelőzően, ebből három alkalommal hazai pályán:

  • Újpest FC II. ellen hazai pályán, július 12. szerda 11:00.
  • FC STK 1914 Samorin ellen idegenben, július 15. szombat 13:00.
  • Vasas FC II. ellen hazai pályán, július 19. szerda 11:00.
  • TJ Velké Ludince ellen hazai pályán, július 22. szombat, 11:00.

Tájékoztatjuk tisztelt szurkolóinkat, hogy a klubunkkal és csapatunkkal kapcsolatos információkat a továbbiakban a dorogifc.hu weboldalon, facebook és instagram oldalunkon osztjuk meg Önökkel! Hajrá Dorog!