Szurkolói ankét a Művelődési Házban!

HK

Ahogyan arról korábban weboldalunkon és közösségi felületeinken is közleményt adott ki klubunk, június 1-én csütörtökön, 18 órától szurkolói találkozót rendezünk a dorogi Művelődési Házban! Alább olvashatóak klubunk korábbi közleményei az eseménnyel kapcsolatban!

2023. május 16.

Tájékoztatjuk tisztelt szurkolóinkat, hogy 2023. június 1-én csütörtökön 18:00-kor szurkolói találkozót szervezünk a dorogi Művelődési Ház előadó termében, ahol lehetőséget biztosítunk kérdések feltevésére vezetőségünk felé a dorogi labdarúgást illetően! Szeretettel várjuk az eseményen szurkolóinkat, és minden érdeklődőt!

 

2023. május 23.

Tisztelt Szurkolók!

A Dorogi Futball Kft. 2023.05.22-én megtartott megbeszélésén tájékoztattam a csapat vezetőit és játékosait, hogy a továbbiakban nem tudok részt venni a felnőtt csapat működtetésében. 

Nem látom biztosítottnak Dorogon az NB-s bajnokságban történő versenyeztetés azon feltételeit, melyek elengedhetetlenek a színvonalas és eredményes szerepléshez.

Döntésem és a felnőtt csapat további működése az utánpótlás egyesületben (Dorogi FC.)  játszó gyerekek versenyeztetését nem befolyásolja.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk a 2023. június 1-én megtartandó Szurkolói Ankétra, ahol személyesen válaszolok a feltett kérdésekre!

Ezúton is szeretném  megköszönni a klub minden dolgozójának, a játékosoknak és edzőknek, hogy segítették munkánkat és egy ilyen kis egyesület korlátozott keretein belül, néha embert próbáló körülmények között is több éven keresztül sikerre vezették a csapatot!

Tisztelettel:

Mayer László