Nagyházi Dávid: Piros-fekete győzelmet várok!

IMG_5346

Vasárnap délután egy sok szurkoló számára igen komoly rangú mérkőzéssel folytatódik az NB3-as bajnokság, hiszen a mieink az ősi megyei rivális Tatabánya otthonában lépnek majd pályára. Az ikonikus mérkőzés kapcsán Nagyházi Dávidot kérdeztük.

Dorogifc.hu: Hogyan látod belülről jelenleg a csapat bajnoki szereplését, és mennyire okoz terhet, hogy az elmúlt 5 mérkőzésen nem sikerült győztesen elhagyni a pályát?
Nagyházi Dávid: „Kicsit csalódott vagyok a pontokat és a jelenlegi helyezésünket illetően, hiszen több olyan mérkőzésünk is volt a szezonban amikor a véleményem szerint a játék és a helyzetek alapján sokkal jobb eredményt tudtunk volna elérni. Azt gondolom, hogy ez nem okozhat terhet, hiszen minden csapat életében van olyan, hogy 4-5 meccsen keresztül nem sikerül győznie! Az edzéseken minden nap azon dolgozunk, hogy kijavítsuk a hibákat és minél jobb teljesítményt nyújtsunk a következő mérkőzéseken!” 

Dorogifc.hu: Az elmúlt szezonokhoz képest sok játéklehetőséget kapsz, hogy látod a saját teljesítményed és mennyire érzed sajátodnak az új játékrendszert?
Nagyházi Dávid: „Természetesen a több játéklehetőségnek és a bizalomnak nagyon örülök! Az eddigi teljesítményemmel nem teljesen vagyok elégedett, voltak kifejezetten jó mérkőzéseim és sajnos gyengébbek is, de azon vagyok, hogy minden meccsen jó teljesítménnyel segítsem a csapat játékát!” 

Dorogifc.hu: Ha egy dolgot hozzáadhatnál és még egyet el is vehetnél a csapat játékából, mi lenne az?
Nagyházi Dávid: „Hozzáadnék még 7-8 rúgott gólt és elvennék 7 kapottat!”

Dorogifc.hu: Mennyire jön jókor egy Tatabánya elleni rangadó a listavezető ellen, ráadásul idegenben, mit vársz a vasárnapi mérkőzéstől?
Nagyházi Dávid: „9 éve amikor ide igazoltam, volt egy csapattársam aki mindig azt mondogatta, hogy teljesen mindegy mi lesz az eredmény a meccseken, csak a Tatabányát oda-vissza verjük meg! Egészen addig nem értettem azt, hogy mennyit jelent ez a klubnak és a szurkolóknak, amíg az első ilyen mérkőzésem előtti napon edzésre is kijöttek a szurkolóink és végig bíztattak minket az edzésen! Ez egy örök emlék és élmény lesz számomra! Természetesen “ ős dorogiként” csak is piros fekete győzelmet várok! „

Dorogifc.hu: Mi valósult meg és mi nem a szezon előtti elképzeléseidből a csapat kapcsán és milyen eredmény elérésével lesztek elégedettek félévkor?
Nagyházi Dávid: „Mivel az utolsó utáni pillanatban dőlt el, hogy elindulunk a bajnokságban, így nem voltak személy szerint nagy elvárásaim, csak szerettem volna a csapat meghatározó játékosa lenni. Ha az első 5- be végzünk a téli pihenőig, akkor azt gondolom mindenki elégedett lehet!”