Előzetes: Opus Tigáz Tatabánya – Dorogi FC

IMG_5695

Hét év után, a vármegye két legnagyobb múltú együttese találkozik a harmadosztályú bajnokság 8. fordulójában egymással, amely összecsapás nem csak a szurkolóknak, de a két csapat játékosainak is igazi rangadót jelent.

A vasárnap délután 16 órakor kezdődő találkozót a mieink hét játéknap után a 9. helyről kezdik, 2 győzelem, 3 döntetlen és 2 vereség után, továbbá azt követően, hogy a remek rajt után az elmúlt 5 fordulóban nem tudtunk győzelemmel mérkőzést zárni. A legutóbbi hétvégén a MOL Magyar Kupa küzdelmeitől emelt fővel búcsúzhattunk, miután az NB2-es  Budapest Honvéd 4-2 arányban múlta fölül a mieinket, így mostantól gyakorlatilag csak a bajnoki szereplésünk lehet fókuszban. Bekő Balázs vezetőedző továbbra sem számolhat utazó keretében Kovács Olivérre, Szerencsi Miklósra és Barna Gergőre, többi játékosunk egészséges, így a Grosics Gyula stadion gyepszőnyegén bizonyíthat a vármegyei rangadón.

A holnapi vendéglátónk jelenleg vezeti a harmadosztály észak-nyugati csoportját, 5 győzelmük mellett csak a Puskás Akadémia FC II. és a Gyirmót FC Győr II. ellen veszítettek pont-pontokat. Legeredményesebb játékosuk Kocsis Gergő 4 találattal, emellett az aktuális hét krónikájához tartozik, hogy gólerős támadóval erősítette meg keretét Gyürki Gergely csapata Szalánszki Gergely személyében.

Tájékoztatjuk tisztelt szurkolóinkat, hogy a Grosics Gyula stadion vendégpénztára a Szent Borbála utca felöl 15 órakor nyit, felnőtt jegyeket 1.000 forintért, diák/nyugdíjas belépőket 800 forintért válthatnak, 14 év alatt pedig ingyenesen tekinthetik meg a mérkőzést. A vendégszektorban külön büfé és mosdó is a dorogi szurkolók rendelkezésére áll majd, parkolni pedig bejárat mellett, illetve a Sport Hotel parkolójában lesz lehetséges. Hajrá Dorog!