Újra Körzet Központi Válogatott összetartás!

273776757_659356571776495_7076130291932789178_n
Klubunk már februárban elkezdte a Körzetközponti U11-es válogatott foglalkozásokat, ahol minden alkalommal 16 gyereket hívunk meg a foglalkozásra. A keret nagy részét a Dorogi FC igazolt futballistái alkotják, de a piramisrendszerben hozzánk tartozó kluboktól is igyekszünk a tehetségeket megtalálni és kipróbálni a keretnél, élményt és minőségi foglalkozást biztosítva a fiataloknak. 
 
Ebben a hónapban tovább haladtunk a gyerekek képzésében, ezúttal az átmenetes játékhelyzet megoldásokat gyakoroltunk. Mosolygós arcokkal találkozhattunk, akik az edzések minden pillanatát élvezik, versenyt csinálnak a feladatokból, valamint igazi presztízs az is, hogy ki tud bekerülni az adott napi foglalkozás szűkített keretébe. 
A gyerekek nagyon élvezik a feladatokat, de persze egyértelműen a játék a legjobb tanítómester. A tudás felhalmozása viszont önbizalmat ad és karaktert (egyéniség) épít, napról napra jobbak akarnak lenni, elvárják az edzők, hogy kezdeményező stílusban, tudatosan játszanak, de soha nem vehetjük el az ösztönös cselekedeteket, az egyéni döntéseket. Nemcsak a gyerekek munkáját szeretnénk kiemelni, hanem a szülőknek is jár az elismerés, ugyanis nagyon jó a hozzáállás.