Hasznos U9-es tornát rendeztünk!

IMG_5233

Hamarosan a tavaszi Bozsik-fesztivál keretein belül versenyezhetnek újra U7-U9-es csapataink, addig is egy meghívásos torna alkalmával játszottak a kicsik az elmúlt hétvégén a Buzánszky Jenő stadion műfüves pályáján. 

Szombat délelőtt a Tatabányai SC, a DG Tát SE, az FC Esztergom és az Újpest FC, továbbá a mieink 2013-as és 2014-es csapatai alkották annak a körmérkőzéses felkészülési tornának a mezőnyét, amelyen 15 perces mérkőzéseken mérhették össze tudásokat a résztvevők. A nap végén jobb gólkülönbségének köszönhetően végül a tatabányai csapat vehette át az aranyérmeket, de a mieink számára is rengeteget hasznos tapasztalatot adott az 5-5 lejátszott mérkőzés, hiszen játékosaink közül többeknek ez volt az első ilyen típusú megmérettetése szépszámú szülői nézőközönség előtt. A résztvevő edzők különdíjakról is döntöttek a torna végén, amely közül a legjobb kapusnak járó elismerésnek a dorogi Varga Bendegúz örülhetett. Csapataink az alábbi összeállításban léptek pályára:

Dorogi FC I.: Varga Bendegúz, Zabari Dávid, Berkó Nolen, Vörös Róbert, Kara Kristóf, Valasek Zsombor, Palaczky-Burányi Attila, Balogh Patrik, Révai Roland.

Dorogi FC II.: Holop Zsombor, Haász Gábor, Tóth Nimród, Buna Áron, Daubner Zétény, Vincze Viktor, Kovács Bendegúz, Mlaka Boldizsár.

Kettő csapattal vágtunk neki a szombati U9-es tornának. Az egyes csapatunk korosztályilag egy U8-as tornán is megállta volna a helyét, azonban a teljesítményükön nem látszott ez, hiszen nagy akarattal és alázattal játszották le a mérkőzéseiket, úgy vélem, hogy sokuk előtt sikeres futball karrier áll. A második csapatunk közül már jó páran az U10-es korosztálynál edzenek, így ezért is kerültek ők külön csapatba. Szoros meccseket játszottak a srácok, sőt, a később torna győztes Tatabánya ellen 2:2-es eredményt értek el. Talán egy kis szerencsével a dobogót is megcsíphették volna ifjonc futballistáink, de nem csüggedünk, dolgozunk tovább. Hajrá Dorog!