Őszi megyei bajnok az U13!

IMG_5647

A Méhes Norbert és Nagyházi Dávid által vezetett, többnyire 2010-es születésű játékosokból álló korosztályunk az idei versenyidőszakban az országos bajnokság mellett, a több játéklehetőség miatt a megyei szövetség által rendezett versenyre is beadta nevezését, ráadásul két csapattal. A szövetség végül törölte a tabellán való eredményvezetést, a mieink azonban minden mérkőzésüket megnyerték, és a képzeletbeli 1-2. helyen végeztek.

A Dorogi FC I. és II. csapata is az „A” jelű csoportba kapott besorolást a csoportbeosztásokat követően, ellenfeleink az FC Esztergom, a Lábatlani ESE, a Zsámbéki SK és a DG Tát SE együttesei voltak. Az így kialakult hat csapatos mezőny tagjai oda-visszavágós rendszerben, az elmúlt két hónapban összesen öt alkalommal versenyeztek egymással. Amellett, hogy csapataink mutatott játékukkal is a mezőny fölé nőttek, az eredményeink is nagyon jól mutatnak: a Dorogi FC II. mind a 10 mérkőzését megnyerte, amely során csupán 4 gólt kapott, de az I. számú csapatra sem lehet panasz, akik 7 győzelem mellett 1 döntetlennel és 2 vereséggel (a Dorogi FC II-től) zártak. U13-as csapataink legeredményesebb játékosa a 20 gólos Hudoba Tamás lett, de dupla számjegyű gólt szerzett Papp Milán és Gremsberger Brúnó is.

Csapataink játékosai: Bartus Gergely, Gombor Mátyás, Háromszegi Milán, Hart Olivér,  Hudoba Tamás, Kain Adrián, Katona Bence,  Kovács-Mayer Bence, Kollár Bence, Kóra Kevin, Ladányi Ádám, Mihály Botond, Mlaka Boldizsár, Móczár Roland, Mihalovits Timon, Ombodi Dominik, Papp Milán, Papp Róbert, Repka Dániel, Simon Dávid, Varga Richárd, Végh Dávid, Wáry Szilárd.

A dorogifc.hu által készített videóinterjú U13-as csapatunk edzőjével, Nagyházi Dáviddal, és a házi gólkirály Hudoba Tamással: