Körzet Központi válogatott összetartás Dorogon!

IMG_6434

A Dorogi FC az idei szezontól, mint Körzet Központ végzi utánpótlás képzési feladatait, melynek részeként a Magyar Labdarúgó Szövetség által kiemelt korosztályként megjelölt U11-es korosztályra is nagy hangsúlyt fektetünk, ennek okán került sor arra a három napos „KK” Válogatott összetartásra, amelyet edzőink a Buzánszky Jenő Stadionban tartottak meg a hét első felében.

A már rendszerszintű, két hetente esedékes Körzet Központi edzések után, az iskolai őszi szünetet kihasználva három napos összetartáson vettek részt a válogatott játékosok, melynek tagjai ezúttal dorogi játékosok mellett csolnoki, esztergomi, és táti gyerekek voltak, amely egyesületekkel kiváló munkakapcsolatot építettünk az elmúlt hónapok során. A tábor kimondott célja, hogy az érintett játékosok elsajátítsák a játék legfontosabb alapelveit a különböző játékhelyzetekben, valamint közösség is jobban összeérjenek, továbbá a szakmai stáb az így adódott bővebb időt arra is ki tudta használni, hogy javítsák és beállítsák azokat az apróbb részleteket is a gyerekeknél, amelyekre az edzések során eddig kevesebb idő jutott. A gyerekek számára külön motivációt jelentett, hogy egy időben edzhettek a Dorogi FC felnőtt csapatával a Buzánszky Jenő Stadionban. Az edzések mellett csapatépítő foglalkozások is a programot színesítették, a tábor utolsó napján pedig Komáromban játszott mérkőzést a csapat, amit hatalmas különbséggel meg is nyert a komáromi Körzet Központi Válogatott ellen.

Az alábbi videóban utánpótlás szakmai vezetőnk, Váczy Dávid foglalja össze a korosztállyal kapcsolatos egyesületi célokat: