Előzetes: Szombathelyi MÁV Haladás VSE – Dorogi FC

p20200817cf72aa83

Az aktuálistól visszatekintve, már ötre emelkedett azon fordulók száma, amelyek során csapatunk pontot vagy pontokat tudott szerezni a bajnokságban, ezt a sorozatot kellene holnap délután Szombathelyen folytatnunk annak érdekében, hogy továbbra is a tabella első feléhez tartozzunk.

Kilenc pontot tudott szerezni az elmúlt öt mérkőzésén csapatunk – amely egy kis szerencsével akár több győzelmet is jelenthetett volna- így jelenleg a 8. pozícióból utazik vasárnap Szombathelyre, hogy az ősz utolsó előtti odavágóját, egyben az utolsó előtti idegenbeli mérkőzését abszolválja. November első hétvégéjén Bekő Balázs, és szakmai stábja minden játékosára számíthat, így ismét jó okunk van arra, hogy bízzunk a győzelem megszerzésében, négy-négy sárga lappal vág neki azonban Berkó Ádám, és Ferkó Ádám is a holnapi 90 percnek, így nekik óvatosabbnak kell lenniük, hogy jövőhéten is a keret tagjai lehessenek. 

Három döntetlen végeredménnyel, vagy ha úgy tetszik, hárommal kevesebb vereséggel, így összesen három ponttal előzzük ebben a pillanatban a Szombathelyi MÁV Haladás VSE együttesét, akik a 14. játéknapot a tabella 11. helyéről kezdik meg. A Vas vármegyei csapat a mieinkhez hasonlóan nincs rossz formában, igaz legutóbb minimális különbséggel szenvedtek vereséget Bicskén, előtte azonban négy körön keresztül nem találtak legyőzőre. Szenczi Imre vezetőedző kerete igen fiatal, amely mellett érdemes megemlíteni Németh Milán nevét, aki a csapat korelnökeként a rutint jelentheti a szombathelyi zöld-fehér csapat számára.

Fontos információ lehet azon szurkolóink számára, akik a helyszínen tervezik megtekinteni a holnapi mérkőzést, hogy a Haladás Sportkomplexumban ezúttal nem lesz kialakítva külön vendégszektor, belépni pedig a Rohonci út felől tudnak. A jegyek teljes ára 800 forint, diákok és nyugdíjasok 400 forintért válthatnak belépőt, fizetni azonban csak és kizárólag kézpénzzel lesz lehetőség, bankkártyával ezúttal nem. A mérkőzés 13 órakor kezdődik, Hajrá Dorog!