Előzetes: Dorogi FC – Komárom VSE

IMG_6421

Lassan elfogynak az idei versenynaptárban azon csapatok nevei, akikkel még nem találkoztunk odavágó mérkőzés okán, az utolsó előtti ilyen együttes a Komárom VSE, akiket vasárnap 13 órától fogadunk a Buzánszky Jenő stadionban.

Kimondottan jó formában, és pozitív sorozattal a birtokunkban, jelenleg a tabella 8. helyéről vágunk majd neki az észak-nyugati harmadosztályú csoport 13. játéknapjának, amely hazai környezetben vasárnap 13 órától veszi kezdetét a 12. pozícióban található vármegyei rivális Komárom ellen. A megszerzett pontokat tekintve még október végén is igen sűrűnek kinéző mezőnyben csupán három egység választja el a két felet egymástól, a hónap utolsó mérkőzését mégis a mieink várhatják jobb mérleggel, hiszen ebben a hónapban nem találtunk még legyőzőre, míg soron következő vendégeink egy győzelem és egy vereség mellett két döntetlent értek el. Szintén a pozitívumok közé sorolhatjuk, hogy vezetőedzőnk Bekő Balázs ezúttal minden játékosára számíthat, hiszen sem sérült, sem eltiltott játékosunk nincsen, most előszőr a szezon során.

Közepes körüli statisztikával rendelkezik a Komárom VSE csapata 12 mérkőzés után, 3 győzelem mellett 4 vereségük van, továbbá 5 alkalommal értek el döntetlen eredményt. A már vezetőedző cserén is átesett alakulat legeredményesebb játékosa 5 találattal Sandal Dominik, aki négy ellenfelük orra alá is borsot tört már, közülük a Gyirmót II. ellen duplázni tudott. A két csapatot egymástól elválasztó pontkülönbség miatt 6 pontosnak is nevezhető találkozó a hajnali óraátállítás után délután 1 órakor kezdődik, pénztáraink a kezdés előtt 60 perccel nyitnak majd a hazai és a vendég szurkolók előtt egyaránt. Hajrá Dorog!