Előzetes: Dorogi FC – ZTE FC II.

IMG_6787

Rendhagyó időpontban, ezúttal a hétvége szombati napján játszunk bajnoki mérkőzést az ellen a Zalaegerszeg ellen, akikkel szemben az odavágó mérkőzésen győzni tudtunk, most pedig a kék-fehérek alakulat ellen jöhet a 2023-as év utolsó hazai mérkőzésén az első visszavágó 90 perc.

Szurkolóban, és játékosban egyaránt komoly hiányérzetet okozott a múltheti ETO Akadémia elleni játékunk és sajnálatos vereségünk, de máris itt a lehetőség javítani és pontokat gyűjteni annak érdekében, hogy a téli szünetet a tabella első felében tölthessük. A mieink egy hat mérkőzéses sorozatot hagytak maguk mögött a sorban hetedik mérkőzés elvesztésével, így alapvetően jó formában várhatják az utolsó két mérkőzést az idei évben, igaz a sikerhez mindenképpen egy sokkal hatékonyabb helyzetkihasználásra lesz szükség a ZTE tartalékjai ellen. Újabb sárgalapot nem kaptunk múlt vasárnap, így ennek okán nem kell senkit sem nélkülöznie szakmai stábunknak, ám szintén a legutóbbi mérkőzésünkön történtek miatt kérdéses Berkó Ádám játéka, akit sérülése miatt kellett idejekorán lecserélni.

Hogy aktuális ellenfelünk kerete miként alakul, arra nehéz most pontos választ adni, hiszen csak úgy, mint a Győr képest volt rá, a Zalaegerszeg is tud olyan játékost nevezni a mérkőzésre első számú csapatukból, akik képesek lehetnek borsot törni az orrunk alá, annak ellenére, hogy jelenleg ellenfelünk a kieső zónában található és szeptember vége óta nem tudott nyerni a bajnokságban. Az elmúlt hét összecsapásukból csupán két döntetlent tudtak elérni, a további ötöt elveszítették, az összesen tizenöt játéknap eredményei alapján csak a Csornai SE van mögöttük a tabellán, továbbá Koller Zoltán vezetőedző csapata holtversenyben a Komárommal, és a már említett Csornával a legkevesebb, szám szerint 16 gólt is lőtte.

Csapatunk idei utolsó hazai mérkőzése 13 órakor kezdődik a Buzánszky Jenő stadionban, szeretettel várunk minden érdeklődőt! Hajrá Dorog!