Szedlár Zoltán: „Nagyon bizakodó vagyok!”

IMG_0859

Szedlár Zoltán télen csatlakozott újra csapatunkhoz a Vasas FC kölcsönjátékosaként, majd meghatározó szerepet töltött be a másodosztályú tagság megőrzésében, az új szezont megelőző nyári átigazolási időszakban azonban már végleg sikerült megszerezni „Szedi” játékjogát. Szélsőnk adott interjút weboldalunknak. 

Dorogifc.hu: Az elmúlt héten még a Vasassal kezdted meg a munkát, most pedig újra itt, elégedett vagy?
Szedlár Zoltán:
„Felemás érzések vannak bennem, ugyanis a hét elején még a Vasashoz szólt a szerződésem, és új szakmai stáb is lett, akiknek ugyan volt lehetőségem magam megmutatni, mégis úgy gondoltam, hogy most nekem váltanom kell egy olyan klubba, ahol 100%-os bizalommal vannak felém, és ezt itt maximálisan meg is kapom, így elégedett vagyok.”

Dorogifc.hu: Mik voltak a legmeghatározóbb tényezők a döntésedben?
Szedlár Zoltán:
„Ahogy az imént is említettem, a szakmai stáb maximális bizalommal van felém, és ez nagyon jó érzés. Azt gondolom, hogy már a téli felkészülésen is látszott, hogy megvan az összhang a csapat, a stáb és a vezetőség között, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy ami célt kitűzünk, el is érjük.”

Dorogifc.hu: Meghatározó szereped volt a bentmaradásban, hogyan ertekelnéd az elmúlt félévet amit kölcsönben töltöttél Dorogon?
Szedlár Zoltán:
„Azért érkeztem hogy segítsem a csapatot, és hogy meg legyen a bentmaradás. Úgy gondolom, hogy nagyon sok munkát fektetett bele a csapat és a stáb is, és ez meghozta a gyümölcsét, hiszen pár meccsel a szezon vége előtt már eldőlt, hogy bent marad a csapat.”

Dorogifc.hu: Javában tart a felkészülés, hogy zajlik a munka?
Szedlár Zoltán:
„Ahogy ilyenkor szokott lenni, ez nem a legkellemesebb része a futballnak, de ezt is el kell végezni ahhoz, hogy sikeresek tudjuk lenni. Úgy gondolom, hogy mindenki nagyon motivált és maximálisan próbálja teljesíteni azt, amit a szakmai stáb kiszab ránk.”

Dorogifc.hu: Hogyan alakul a keret, és milyen célokért küzdhetünk az új szezonban?
Szedlár Zoltán: „Nagyon bizakodó vagyok a következő szezont illetően. Nehéz ilyenkor jóslatokba bocsátkozni. Azt gondolom, a tavaszi szezonban megtaláltunk egy olyan utat, ami sikerekhez vezethet, és ezt a felkészülés alatt tudjuk még tökéletesíteni. Így szép sikereket érhetünk el a szurkolóinkkal a lelátón, akik nagyon fontosak nekünk, hiszen eddig a kialakult helyzet miatt nem lehetek ott a találkozókon, de most már hogy újra lehet mérkőzést látogatni, rengeteget tudnak nekünk segíteni a buzdításukkal. Hajrá Dorog!”