Remek hangulatú, színvonalas Bozsik torna!

314397019_844512973535181_2183508299337447787_n
November első tornáján remek időjárás és kifogástalan pályák fogadták a Tokodra látogató csapatokat, ahol egy remek hangulatú tornán közel 150 gyerek focizott.
 
Ami a lebonyolítást illeti, a füves pályán 5 csapat körmérkőzéses rendszer játszik egymással, a műfüves pályán 3 csoportban zajlik egy alapszakasz, majd rájátszás után újabb mérkőzéseket játszanak a csapatok.
A füves pályán a dorogi U10-es csapat – egy évvel fiatalabb évjárat – kiemelkedett a mezőnyből, a műfüves pályán két újabb dorogi csapat játszott, ahol az egyik csapatunk minden mérkőzésén dominált és nyerni tudott, a harmadik csapatunk, akikben rengeteg újonnan debütált játékos mutatta meg tudását szintén a felsőházba tudott jutni.
 
Tudjuk, hogy ebben a korosztályban még az eredmény abszolút másodlagos, viszont ami nagyon fontos, hogy sok gyerek van a korosztályban, az utánpótlás igyekszik lehetőséget biztosítani mindenkinek a saját szintjének és fejlődésének megfelelően.
A hétvégén ebben a korosztályban még szombaton is pályára lépett egy csapatunk a régiós tornán a REAC egyesületének szervezésében, ahol szintén nagyon jól szerepeltünk, illetve néhány játékosunk már az U12-es regionális bajnoki mérkőzésen lépett pályára.
 
Gratulálunk minden játékosnak és edzőkollégának a hétvégi teljesítményhez!