Paudits: Úgy megyünk Szegedre, hogy ponttal vagy pontokkal térjünk haza!

IMG_6334

A nyáron visszatérő támadónkat, Paudits Patrikot kérdeztük az első néhány mérkőzés tapasztalatairól, illetve első góljáról, ami a Szentlőrinc elleni győztes mérkőzésen született.

Dorogifc.hu: Hogy értékelnéd az első mérkőzéseket és melyikben sajnáltad a leginkább, hogy nem sikerült pontot szereznünk?
Paudits Patrik: „Őszintén nem így terveztük, hogy csak a 4. fordulóban sikerül győztesen elhagynunk a pályát, sajnos nem úgy alakultak az eredmények, ahogy mi szerettük volna, sok gólt kaptunk buta hibákból ,amik elkerülhetőek lettek volna. A legjobban egyértelműen a kazincbarcikai meccset mondanám, sokkal jobban játszottunk, mint a hazaiak, rászolgáltunk volna a győzelemre, de egy kicsit ott is dekoncentráltak voltunk, akar pontrúgásnál, sőt még a játékvezető is tévedett egy nagyot, amikor szögletet ítélt kirúgás helyett, abból pedig megkaptuk a második gólt, ami el is döntötte a mérkőzést. Utána a két feljutó esélyessel játszottunk, ahol MTK ellen volt a legtöbb sanszunk, de 2-0-ról sajnos kikaptunk, viszont én úgy érzem van tartása a csapatnak és a kötelező győzelmet sikerült is hozni a 4. fordulóban.”

Dorogifc.hu: Megszerezted az első találatod, milyen érzés volt ez belülről és mennyire voltál ez idáig feszült annak okán, hogy betalálj?
Paudits Patrik: „Nagyon örülök, hogy gólt lőttem, jót tett a lelkemnek, de még fontosabbnak érzem, hogy nyertünk. Az előtte lévő két meccsen sajnos nem nagyon kerültem helyzetben, de remélem, mostantól folyamatosan veszélyesen tudok majd játszani és csak rajtam múlik, hogy belövöm-e a helyzeteimet, vagy sem.”

Dorogifc.hu: Két komoly ellenfél és idegenbeli túrák várnak még ránk augusztusban, mit vársz ezektől a meccsektől?
Paudits Patrik: „Egyértelműen úgy megyünk most el Szegedre, hogy ponttal vagy pontokkal térjünk haza, a csapat megtudja csinálni, és én is hiszek ebben ! Először Szegedre fókuszálunk, utána jöhet a Békéscsaba.”