Paudits: Itt megbecsültek, és szerettek!

IMG_4034

Két év után tért vissza hozzánk az egykori közönségkedvenc támadónk Paudits Patrik, a dorogifc.hu pedig az ilyenkor szokásos interjút is elkészítette vele, amit alább olvashatnak szurkolóink!

Dorogifc.hu: Milyen szempontok vezettek ahhoz, hogy visszatérj Dorogra?
Paudits Patrik: „A visszatérésem okai ellégé egyértelműek voltak, legalábbis számomra biztosan! Amióta eljöttem Dorogról, minden fél évben megkeresett a klub, ami számomra mindig is jóleső érzés volt, azt jelentette bennem, hogy itt megbecsültek, és szerettek. Mindig is szerettem itt lenni, az a 2 év, amit itt tölthettem, az egyik legszebb időszakaim egyike volt eddigi karrierem során és most, hogy itt vagyok újra, remélem ugyan úgy, vagy akár jobban folytatódik a dorogi időszakom. Sok szempont volt, ami miatt idejöttem, az egyik legfontosabb az a vezetőedző, Fenyvesi László személye, nagyon szerettem volna a kezei alatt dolgozni, mert mindig bízott és hitt bennem, most itt az idő, hogy megháláljam ezt neki, másrészt ez a csapat és a klub olyan mint egy igazi család, minden játékos ilyen helyre szeretne tartozni, szeretnék szép sikereket elérni velük közösen!”

Dorogifc.hu: Hogy telt számodra az elmúlt 2 év, milyen élményekkel lettél gazdagabb?
Paudits Patrik: „Nagy reményekkel távoztam Békéscsabára, és az első évem nem is volt rossz, de sajnos nem találtam meg a számitásaim, másfél évet voltam ott, aztán újra a váltás mellett döntöttem. Fél évet voltam Kecskeméten, megéltem velük ezt a nagy álmot, hogy feljutott a csapat az NB1-be. Igaz, kevesebb játéklehetőséget kaptam, de hálás vagyok érte. Kecskemét hasonló közeg, mint Dorog, hamar jól éreztem magam, remek embereket ismertem meg. Rengeteget számít egy különleges öltözőhangulat, ahova bármikor bemész tényleg egy, és közös a cél. Kívánok nekik teljes szívemből sok sikert, mert megérdemlik, hogy megmutassák magukat első osztályban.”

Paudits Patrik és Sitku Illés sportigazgató.

Dorogifc.hu: Nosztalgiázz velünk egy kicsit a közelmúltban, mire emlékszel legszívesebben az első dorogi korszakodból? 
Paudits Patrik: „Nem tudnék egy konkrét élményt kiemelni, mert nagyon sok szép dolog történt, de, hogy mégis említsek belőlük: itt lettem férj, apuka! A legszebb dolog az életemben az én hercegnőm. Alig várom, hogy itt legyen és szurkoljon nekem, nekünk, mert tud ám – nevet. De szintén jó szívvel gondolok vissza az első gólomra dorogi színekbe, ami nem nagyon akart össze jönni, emlékszem Mészi – Mészáros Áron, a szerk. – még a büntetőt is átadta nekem, csak, hogy végre szerezzek már egy gólt, de sajnos még az is kimaradt! Aztán végre megtört a jég! A Tiszakécske ellen hazai pályán született meg az első találatom, elég érdekesre is sikerült, kipattanó labda volt, elém jött, és  jobbal rúgtam el, csak valahogy rárúgtam a saját támaszkodó lábamra és nagy gellert kapva szállt el mindenki feje felett! Teljes katarzis volt számomra, a társaim is nagyon örültek, a gólörömöm pedig csak annyi volt, hogy letérdeltem és megcsókoltam a Buzánszky Jenő Stadion gyepszőnyegét, meghatározó emlékként maradtam meg bennem!”

Dorogifc.hu: Egy ideje velünk a csapattal dolgozol, hogy érzed magad és mit vársz a csapattól az egy hónapon belül rajtoló bajnokságban?
Paudits Patrik: „Már itt edzek, majdnem 2 hete Dorogon, mindenki kedvesen fogadott! Igaz, sok távozó van azóta amióta elmentem, de a mag megmaradt, és ennek igazan örülök! Elég kemény edzéseken veszünk részt, főleg ebben a melegben nem könnyű a munka, nem egyszerű, de muszáj csinálnunk becsülettel, mert van célunk, jó eredményt szeretnénk elérni közösen és a szurkolóknak is tartozunk, nagyon fontosak nekünk! Olyan évet várok magamtól és a csapattól, amely során mindent kiadnunk magunkból, harcolunk egymásért, a szurkolókért, a klubért ,és persze magunkért, és akkor jönni fog a siker, de az eddigi tapasztalataim szerint, kétségem sincs afelől, hogy valaki nem igy gondolkodna a csapatban. Edzőmeccsek is lesznek folyamatosan, remélem már a hétvégén teljes lesz a keret, de még nagyon az elején vagyunk az alapozásnak, és az átigazolási időszaknak is. Egyelőre nem az eredmény a fontos, de kellenek itt is azért az apró sikerek, hogy legyen önbizalmunk és már a  bajnokság elején úgy kezdjük, hogy megtettünk mindent! Célunk csak a győzelem! Hajrá Dorog!”