Őszi szezont zártunk az U11-es Bozsikon!

image_50434817
Az utolsó idei Bozsik tornát szerveztük meg az U11-es korosztályban, ahol a Dorog korosztályos csapataink kívül  kilenc egyesület vett részt a záró rendezvényünkön. A tokod-üveggyári edzőközpontban két pályán 15 csapat mérkőzött meg egymással, differenciált csoportokat alkotva. 
 
A füves pályán hat csapat körmérkőzéses formában játszott egymással, itt a két dorogi alakulat kitűnt a mezőnyből, ezek a gyerekek a regionális rendezvényeken (U12-es bajnokság, U11-es régiós torna) tudnak fejlődni hétről hétre. Meggyőző játékkal, szemre is tetszetős futballal sok szép gólt szereztek. További négy csapat játszott még itt, a Nyerges és az Esztergom erősebb korosztálya, valamint a Lábatlan és a Tát legjobbjai mérkőztek egymással.
 
A műfüves pályán kilenc csapattal szerveztük meg a már megszokott csoportkörös tornát, ahol a csoportok győzteseit, második és harmadik helyezettjei külön erősorrend alapján újabb csoportokba kerültek, majd a rájátszás során újabb mérkőzéseket játszottak le egymással.
Itt is két dorogi csapat játszott, mellette hét „D” szintű egyesület (Tokod, Sárisáp, Zsámbék, Nyerges II, Esztergom II, Csolnok, Gyermely). A színvonalas mérkőzéseket követően a felsőházi rájátszásba jutottak U10-es csapataink, ahol a fekete színben játszó csapatunk bizonyult a legkiemelkedőbbnek. 
 
A tornát öt pályán játszottuk, közel 120 gyerek focizott, összesen 33 mérkőzést játszottak le a csapatok két óra alatt. A jó hangulatú záró rendezvényen a hideg ellenére sok mosolygós lánnyal, fiúval találkoztunk, a felkészítő edzők is partnerek a torna zavartalan és színvonalas lebonyolításában, tavasszal innen folytatjuk.
 
Köszönjük minden egyesületnek a részvételt és a segítő közreműködést, az idei évhez további jó munkát kívánunk!