Nemzetközi felkészülési tornán jártunk!

image0

U14-es és U15-ös korosztályunk meghívást kapott a szlovákiai Hlohovec (Galgóc) csapatától egy nemzetközi felkészülési tornára.

Klubunk utánpótlása a héten kezdte el a nyári edzéseket, szerdán már Galgócra utaztak korosztályos csapataink. Rögtön az érkezés után egy három csapatos tornán vettünk részt, ahol a hazai egyesület mellett a Topolcany csapataival mérkőztünk. Jó iramú meccseket játszottunk, ahol rövidített játékidő mellett minden játékosunk pályára lépett. Csütörtökön és pénteken dupla edzések és csapatépítő programok voltak (bowling, strand, városnézés, csapatműsorok).
A Hotel Jelen szálloda vendégszeretetét élvezték gyerekeink. Zárásként szombaton Szlovákia egyik legnívósabb akadémiája, a Slovan Bratislava ellen mérkőztünk, ellenfelünk pedig a papírformát érvényesítve magabiztosan nyert.
Hasznos volt ez a négy nap, a sok gyakorlás mellett remek programokkal építették edzőink a közösséget és formálták az utánpótlás korosztályunkat.  
Köszönjük a meghívást a galgóci egyesületnek, valamint klubunk vezetésének és a szülőknek, hogy lehetővé tették a programot, gyerekeink nagyon jól érezték magukat.