Lénárth Tamás: Nagyon nehéz meccsre számítok!

IMG_1241

Miután Gyirmóton szerzett pontot csapatunk a téli szünet utáni első fordulóban, nem könnyebb feladattal folytatódik a bajnokság, hiszen vasárnap 14 órától az MTK Budapest vendégszerepel a Buzánszky Jenő Stadionban, amellyel kapcsolatban csapatkapitányunk, Lénárth Tamás is elmondta véleményét.

Dorogifc.hu: Úgy folytatódott a bajnokság a csapat számára, ahogyan azt elképzeltétek?
Lénárth Tamás: „Részben igen, szerettünk volna meglepetést okozni Gyirmóton, ahogy a mérkőzés alakult, úgy gondolom két pontot otthagytunk! Csapatunk megmutatta, hogy képesek vagyunk élcsapat ellen is ki-ki meccset játszani, ami nagyon pozitív!”

Dorogifc.hu: Mennyire figyelitek a tabellát vagy a többi csapat által megszerzett pontokat?
Lénárth Tamás: „Természetesen a meccsek után megnézzük az eredményeket, de elsősorban csak saját magunkra kell összpontosítani, hogy minden meccsből kihozzuk a maximumot. Az öltözőben a csapatnak azt mondtam, hogy ha mi megszerezzük a kitűzött pontszámot, akkor nem kell foglalkozni a többi csapat eredményeivel!”

Dorogifc.hu: Hogyan vélekedsz az új csapattársakról és mennyire sikerült beilleszkedniük?
Lénárth Tamás: „Úgy gondolom, hogy igazi csapatembereket sikerült igazolni. Nagyon könnyen beilleszkedtek, olyan mintha már évek óta a csapat tagjai lennének! Biztos vagyok benne, hogy a csapat erősségei lesznek!”

Dorogifc.hu: Nagyon nehéz feladat vár ránk vasárnap. Milyen mérkőzésre számítasz?
Lénárth Tamás: „Tudtuk nagyon jól, hogy két nehéz mérkőzéssel kezdjük a tavaszt. Múlt héten megmutatta a csapat hogy erősebb csapattal is felvesszük a versenyt! Nagyon nehéz meccsre számítok, biztos lesznek nehéz pillanatok a meccsen, de együtt csapatként, nagy akarattal és nagy önbizalommal hiszem hogy képes a csapat a győzelemre! De biztos hogy mindenkitől kell az extra teljesítmény!”

Dorogifc.hu: Milyen célokkal vágtál neki ennek a félszezonnak?
Lénárth Tamás: „Elsősorban mindig csapatban gondolkozom, a csapat sikere a legfontosabb számomra! Szeretnék minden meccsen pályára lépni és stabil jó teljesítményt nyújtani! Csapatkapitányként vezérnek kell lennem, mint a pályán úgy az öltözőben is, akire mindig számíthatnak a társaim! Hajrá Dorog!”