Kárász: Nálunk a csapategységben van erő!

IMG_5546

Szélső védőnk, Kárász Krisztián nyilatkozott a Diósgyőr mérkőzés hetének kezdetén weboldalunknak.

Dorogifc.hu: Továbbra is a tabella elején helyezkedik el a csapat, miként értékeled az eddigi mérkőzéseket, és reálisnak tartod e az aktuális pozícióinkat?
Kárász Krisztián:
Nagyon pozitív, hogy bízik a csapat magában, és egyik csapat sem tudott fölénk nőni, helyén kell kezelni, de szerintem megérdemelten vagyunk az élmezőnyben. Ráadásul, ha úgy nézzük végig idegenben játszottunk.

Dorogifc.hu: Jó vagy kevésbé szerencsés helyzetben jött most a válogatott szünet?
Kárász Krisztián:
Szerintem nem volt hatással ránk most a válogatott szünet, dolgoztunk keményen hét közben is, hétvégén kaptunk pihenőt, ahol mindenki fel tudott töltődni, a héten fogunk felkészülni a Diósgyőrből.

Dorogifc.hu: Miben kellene a legtöbbet fejlődnie a csapatjátékunknak és mi a csapatunk legnagyobb erőssége?
Kárász Krisztián:
Védekezésben úgy gondolom kiemelkedőek vagyunk, nálunk a csapategységben van az erő. Amiben fejlődnünk kell, az a támadójáték, ezen dolgozunk jelenleg. 

Dorogifc.hu: Diósgyőr idegenben, talán a legnehezebb helyszín a bajnokságban, mit vársz ettől a meccstől? 
Kárász Krisztián:
Nagy élmény lesz, ilyen nagy múltú csapat ellen jatszani, akiknek kiemelkedő szurkolótábora van. Tiszteljük a Diósgyőrt, de egy ponttal kevesebbet szereztek nálunk, győzelemért utazunk!

Dorogifc.hu: Értékeld egy keveset a saját teljesítményed, elégedett vagy az első pár hónapoddal?
Kárász Krisztián:
Előző télen érkeztem a Doroghoz, ahol az első perctől kezdve érzem az edzőim és a csapattársaim bizalmát. A tavalyi szezonban sikerült elérni a célunkat, idén szeretnénk megragadni az élmezőnyhöz, amiért mindent megfogok, megfogunk tenni! Magamtól ugyan ilyen védekezés mellé, gólokat is szeretnék szerezni, akkor leszek elégedett! Kipróbálhattam magam középhátvédként is, amit szintén nagyon élveztem. Hajrá Dorog!