Horváth Roland: Egy nagyon jó közösséghez csatlakoztam!

IMG_4794

Budaörsről érkezett támadónkat, Horváth Rolandot kérdezte weboldalunk átigazolása és tervei kapcsán.

Dorogifc.hu: Szeretettel köszöntünk a Dorogon! NB2-es riválistól érkeztél, miért döntöttél a váltás mellett?
Horváth Roland:
A klub érdeklődött irántam, és miután felvettük a kapcsolatot találkoztunk személyesen is, ahol hamar meg is volt a kölcsönös szimpátia. Ezek után nem kellett sokat gondolkoznom azzal kapcsolatban, hogy hol folytatom a pályafutásom a jövőben!

Dorogifc.hu: Egy támadót a góljai jellemeznek leginkább, a Te mérlegedre pedig nem lehet panasz, mit adhat a játékod a csapatnak ezen kívül?
Horváth Roland: Az elmúlt fél év nem úgy sikerült sajnos, ahogy terveztem és szerettem volna, de ezzel már nem foglalkozom, és csak előre tekintek! A kapu elé való érkezéseket emelném ki erősségemnek, illetve a fejjátékomat, szeretek beadásokra érkezni, és abból gólt szerezni.


Dorogifc.hu: Néhány napja már a csapattal dolgozol, hogy érzed magad és mik a legmeghatározóbb impulzusok eddig?
Horváth Roland:
A héten együtt készültem már a csapattal, és teljes mértékben mondhatom, hogy egy nagyon jó közösséghez csatlakoztam! Sajnos vannak hiányzóink jelenleg, de remélem minél hamarabb ők is csatlakoznak a csapathoz, és teljes lesz a keret!

Dorogifc.hu: Tűztél ki bármilyen célt pályafutásod következő fejezete mellé?
Horváth Roland:
Célom, hogy minél több időt töltsek a pályán, és szeretnék meghatározó játékossá válni. Szeretnék gólpasszokkal, gólokkal hozzájárulni a csapat sikereihez! Bőven van ebben a csapatba potenciál, és remélem meg is tudjuk mutatni ezt a következő időszakban!

Dorogifc.hu: Mit üzennél a szurkolóinknak?
Horváth Roland:
Jöjjenek ki minél többen a mérkőzésekre, és szurkoljanak a csapatnak! Mi mindent meg fogunk tenni a mérkőzéseken, hogy büszkék legyenek ránk, és hogy együtt ünnepelhessünk a győzelmek után!