Három fiatal tehetségünk is velünk marad!

IMG_2563

Tájékoztatjuk tisztelt szurkolóinkat, hogy továbbra is a Dorogi FC-nél folytatja pályafutását Belányi Balázs, Ferkó Máté, és Harmat Zsombor is.

Saját utánpótlásunkból kaptak korábban is lehetőséget a bizonyításra azok a fiatal tehetségek, akik most már biztosan az NB3-as keret tagjai lesznek az aktuális idényben. Kapusunk Belányi Balázs az elmúlt szezont Komáromban, Harmat Zsombor Zsámbékon, míg Ferkó Máté az NB2-es csapatunknál töltötte, mindhármuk számára sok sikert kívánunk pályafutásuk „itthoni” folytatásához!

"Könnyes szemmel pakoltam össze a szerelésem és hagytam el a Dorogi stadiont, miután kiestünk az Nb2 ből. Sajnos sokat nem tudtam hozzátenni a csapat játékához ami bánt mert az edzéseken megtettem mindent,hogy bizonyítási lehetőséget kapjak. Örömmel tölt el,hogy megoldódott a klub helyzete és úgy érzem tiszta lapokkal indulhatok. Megteszek mindent azért,hogy bebizonyítsam van helyem ebben a csapatban és remélem nagyon sok meccs után Ünnepelhetek együtt ennek a nagy múltú klubnak a kivételes szurkolótáborával! Hajrá Dorog!"
Ferkó Máté
Dorogi FC
"Nagyon örültem, amikor tudomásomra jutott, hogy Dorogon nem szűnik meg a profi labdarúgás, és így megkezdhetem a bajnokságot a Dorog színeiben. Ez nekem rengeteget jelent, hiszen az utánpótlásban nevelkedtem, ezért szeretnék bizonyítani a felnőtt csapatban is!"
Harmat Zsombor
Dorogi FC
"Amikor megláttam, hogy a csapat kiesik az NB2-es bajnokságból, azonnal tudtam, hogy nagy érvágás lesz ez a csapat, a város, és a szurkolók számára is. Egy elég nagy szünet után kaptam a megkeresést, hogy lenne kedvem csatlakozni a csapathoz. Természetesen azonnal igent mondtam, hiszen gyerekkorom óta a szívem vágya, hogy a Dorogi FC alapembere legyek, főleg úgy, hogy itt nevelkedtem egész kicsi koromtól. Nyilván addig még nagyon sok munka áll előttem, de állok elébe! Remélem, annak ellenére, hogy NB3-ban szerepel idén a csapat, sok szurkoló fog kilátogatni a mérkőzésekre, és szép sikereket érünk el együtt!"
Belányi Balázs
Dorogi FC