Előzetes: Dorogi FC – Bicskei TC

IMG_5264

Szeptember első hétvégéjén, szerda után ezen a héten a második tétmérkőzésünkön a Bicskei TC csapatát látjuk vendégül vasárnap délután 16 órától.

Elszenvedtük első vereségünket a bajnokság 5. fordulójában, ám a szerdai mérkőzés után vasárnap délután ismét a pályán kell bizonyítanunk, amely 90 percnek a 7. helyről vágunk neki. Az elmúlt három fordulóban nem sikerült győzelemmel zárnunk bajnoki mérkőzést, legutóbb a Budaörs ellen szereztük meg mind a három bajnoki pontot szintén hazai környezetben. Továbbra sem lesz a keret tagja sérülése miatt Szerencsi Miklós, Kovács Olivér és Schäffer Gergő, a többi játékosunk azonban a szakmai stáb rendelkezésére áll a holnap délután 16 órakor kezdődő mérkőzésre.

Csapatkapitányunk, Vígh Ádám góljaira is újra nagy szükség lenne a bajnokságban.

Komoly, akár a feljutást is megcélzó tervekkel vágott neki az idei bajnokságnak vasárnapi vendégünk, ennek megfelelően sikerült megerősíteniük is a keretüket, többek között dorogi füleknek ismerősen hangzó nevekkel Király Patrik, és Gyurácz András személyében. Jól is kezdték a szezont a bicskeiek, hozzánk hasonlóan két győzelemmel és döntetlennel álltak a tabellán, sőt még a gólarányunk is megegyezett három fordulót követően, a 4-5. fordulókban azonban nem tudtak pontot szerezni, a Gyirmót FC II. és a III. Ker. TVE együttesei ellen. 

A vasárnapi mérkőzést egy pont előnnyel kezdjük meg a vendég Bicskei TC ellen, a Buzánszky Jenő stadion kapui 15 órakor nyitnak az érdeklődők előtt. Hajrá Dorog!