Elkezdődött a Bozsik-program!

IMG_5464

A szokottnál kicsit korábban kezdődtek meg a Bozsik-program eseményei, melynek immáron Körzet Központként nem csak részt vevői, de szervezői is lettünk. Az első hétvégén U11-es csapataink Nyergesújfalun a regionális, és hazai környezetben a Monostori Tivadar UP Központban a Körzet Központi programon vettek részt.

A hétvége első napján Nyergesújfalura utazott U11-es korosztályunk, ahol a REAC, a Budai FC, az Újpest FC, a Dunakanyar SE, és a Mészöly FS együttesei ellen mérhettük fel tudásunkat. A mérleg végül pozitív képet mutatott hiszen 3 győzelmet szereztünk, 1 döntetlen és 1 vereség mellett, az alábbi játékoskerettel: Szőke Bernát, Huszár Ferenc, Kaptás Áron, Szászvári Szebasztián, Schmidt Gergő, Konrád Levente, Juhász Levente, Pizúr Martin és Tóth Ákos, míg csapatunk edzője, Petrovics Bence az alábbi módon értékelte a látottatakat:

“Úgy gondolom elégedett lehetek a látottakkal, rengeteg olyan játékelemet visszaláttam, amiket legyakoroltunk az edzéseken, viszont néhány hiba azért adódott, de ezeket a továbbiakban ki fogjuk javítani, és a következő hazai rendezésű tornán még élesebbek leszünk. Hajrá Dorog!”
Petrovics Bence
U11 edző

Vasárnap a Monostori Tivadar UP Központban vettünk részt az első Körzet Központi alkalmon, egyelőre sajnálatos módon szűkösebb mezőny részvételével. A körmérkőzéses játéknap vendégei az Esztergom, a Tát, és a Piliscsév együttesei voltak, míg a mieink két csapatra bontva [egymás ellen egy kimondottan harcos mérkőzésen – a szerk.] játszották le a délelőttöt. 

U11-es csapatunk tehetségét nem csak lencsevégre kapta, de meg is interjúvolta a Dorogifc.hu, avagy így nyilatkozott Juhász Levente a vasárnapi mérkőzésekről: „Nagyon jól éreztem magam ma, hiszen azt csináltam amit a legjobban szeretek, fociztam! A csapat jól játszott, minden meccset nagy gólkülönbséggel nyertünk. Saját teljesítményemmel meg voltam elégedve,sok gólt rúgtam, és sok gólpasszt adtam a társaimnak, de még leszek jobb is!”