Borsos: Azt kaptam, amit vártam, fejest ugrottunk a melóba!

IMG_3343

Harmadjára tért vissza hozzánk a még mindig nagyon fiatal, ám annál tehetségesebb hálóőr, Borsos Vilmos, a dorogifc.hu pedig interjút készített vele az újabb dorogi időszakával kapcsolatban.

Dorogifc.hu: Sok szeretettel köszöntünk újra, immáron harmadik alkalommal Dorogon! Mik a legszebb emlékeid, amivel a klubhoz kötődsz?
Borsos Vilmos:Köszönöm szépen ismételten a szívélyes fogadtatást! Tulajdonképpen rengeteg szép emlékkel kötődöm a klubhoz de nem is emléket, inkább 2 időszakot tudnék kiemelni. Az első a 2019-2020-as kupaszereplése a csapatnak, a másik pedig a 2020-2021-es szezon második felében lévő veretlenségi sorozatunk.

Dorogifc.hu:  Az elmúlt szezont a DVTK-nál töltötted, miben fejlődtél a legtöbbet, mióta legutóbb nálunk szerepeltél?
Borsos Vilmos:Sajnálatos módon kevesebb játéklehetőséghez jutottam, mint amire számítottam,  így a tavalyi szezonban leginkább mentálisan illetve fizikálisan próbáltam magam megerősíteni.”

Dorogifc.hu: Milyen szempontok miatt döntöttél úgy, hogy újra Dorogra szerződsz?
Borsos Vilmos: „A döntéshozatalban hatalmas szerepe volt annak, hogy ismerem a csapatot, a stábot, a szurkolókat és ők is viszont ismernek engem. Annak reményében és tudatában érkeztem ide, hogy azt a bizalmat amit Miskolcon nélkülöznöm kellett, itt nekem szentelik.”

Dorogifc.hu: Milyen célokat tűztél ki magad elé és milyen célokat tartasz elérhetőnek a csapat számára a következő idényben?
Borsos Vilmos:Értelemszerűen azt, hogy minél kevesebb kapott góllal illetve minél több kapott gól nélküli mérkőzéssel segítsem a csapatot! A csapat céljairól még olyan nagyon nem tudok nyilatkozni az átigazolási időszak elejét tapossuk, sok még a próbajátékos. A fixen bent maradó pozíciók egyikével meg tudnék békélni!”

Dorogifc.hu: Már el is kezdtétek a közös munkát, mik az első benyomásaid az edzésekről?
Borsos Vilmos:Mint ahogy azt már korábban is említettem a stáb nagy részét ismerem, azt kaptam amire vártam, fejest ugrottunk a melóba.”

Dorogifc.hu: Mit üzennél a szurkolóinknak?
Borsos Vilmos:Kizárólag annyit, hogy hatalmas szükségünk van a szurkolóink támogatására egész évben. Csak azt kérném tőlük, hogy ugyanúgy legyenek a csapatunk 12. tagjai ahogy eddig tették!”