A felsőházban folytatja az U19!

IMG_8994

Idén mindkét mérkőzését magabiztos, jó játékkal nyerte meg csapatunk az alapszakasz záró fordulóiban, így a küzdelmeit a felsőházban folytathatja.

Jánosi Dániel csapata a 14. forduló után a 3. pozícióban zárta a regionális bajnokság észak-nyugati „A” csoportjának alapszakaszát, miután 8 győzelme mellett, 2 döntetlent ért el. Két bajnoki mérkőzés között felnőtt csapatunk felkészülési mérkőzést játszott egy Visegrádon edzőtáborozó csapat ellen. A mérkőzésen 5 fiatal U19-es játékos (Selmeczi Bende, Schäffer Gergő, Bokán Barnabás, Bokán Bence, Ludvig Bende) is lehetőséget kapott. A srácok játékával, teljesítményével a szakmai stáb maximálisan elégedett volt. A hat gólos győzelemhez Selmeczi 2, Schäffer 1 góllal járult hozzá.

Úgy érzem az utolsó 4 meccsre hoztuk ki az őszi idényben a legjobb formánkat. Nagyon jót tett az új játékrendszer a csapatnak. A játékunk jelentősen feljavult, sokkal veszélyebbek voltunk kapura, stabilabban védekeztünk. Kiemelném az egyéni teljesítményeket, hiszen mindenki a maximumát tette bele. Úgy vélem teljesen megérdemelt a felsőházba jutás, tavasszal legalább így kell játszanunk ahogy ezen az utolsó 4 meccsen.

Schäffer Gergő a felnőtt csapatban.

A meccs fontosságához mérten jól kezdtük az összecsapást. A szervezett védekezésnek és jó helyzetkihasználásnak köszönhetően már az első félidőben nagy előnyre tettünk szert. A második félidőben is magabiztosan játszottunk, megérdemelt volt a győzelem. Most készülhetünk a felsőház mérkőzéseire, ahol a bajnokság legerősebb csapatai ellen lehetünk versenyben az aranyéremért.