A csapattól a szurkolóknak: ingyenes belépés, ajándékkal!

IMG_9980

Az idei naptári év utolsó bajnoki mérkőzését rendezik vasárnap 13 órától a Buzánszky Jenő stadionban, ahol a Nyíregyháza Spartacus FC együttesét látjuk vendégül a Merkantil Bank Liga 20. fordulójában. 

A megszerzett pontokat tekintve már biztosan a felső házban tölti csapatunk a téli szünetet, kérdés „csupán”, hogy hányadik pozícióban, erről dönt a hétvégi összecsapás, ahol az aktuális 7. helyezett a 8. gárdát fogadja, ráadásul mindkét együttes eddig egyformán 27-27 bajnoki ponttal rendelkezik. Van miért ugyanakkor visszavágni a vendégeknek, hiszen a nyár első odavágóján Szabolcs megyeiek az utolsó percekben fordítva szerezték meg a győzelmet ellenünk.

Megköszönve szurkolóink egész éves támogatását, a vasárnapi mérkőzés belépőinek árát csapatunk játékosai, és a szakmai stáb tagjai állják, továbbá minden hazai szurkoló, aki a mérkőzés kezdéséig megérkezik a Buzánszky Jenő stadionba, egy-egy ajándék kupont is kap a stadionba való belépésnél az északi, illetve a nyugati kapuknál, amit a kijelölt büfékben egy-egy pohár forró italra válthat majd be.

Fontos megjegyeznünk, hogy a belépés csak és kizárólag az aktuális jogszabályokhoz igazodóan a védettségi igazolvány, vagy az azt igazoló elektronikus dokumentum, valamint a személyazonosságot igazoló irat együttes bemutatásával lehetséges!

Sok szeretettel várunk minden kedves szurkolót a szezon utolsó hazai mérkőzésére! Hajrá Dorog!