Marián Sluka: Az első héttől 100%-os munkát akarunk végezni!

IMG_1596

Vezetőedzőnk értékelte a felkészülés első hetében történteket, miután kedden állt munkába a csapat, és az első edzőmérkőzését is lejátszotta a Kazincbarcika ellen a hét zárásaként.

Újra munkában: „A szünet után, amely során a játékosok elvégezték azt a munkát, amelyet előírtunk nekik, kedden beleálltunk az edzésbe és a csapatom nagyon jól dolgozott, teljes mértékben el tudtuk végezni az eltervezett munkát. Az első naptól kezdve az utolsóig nagyon jó minőségben és iramban dolgozott a keret, pénteken már érezhető is volt az ebből következő fáradtság, de mindenki úgy állt hozzá a felkészüléshez, ahogyan kell.”

Kazincbarcika mérkőzés: Nagyon jól szolgálta a munkánkat ez a mérkőzés, sok minden megmutatkozott benne, amit látni szerettük volna, leginkább a próbajátékosainkat akartuk éles helyzetben megnézni. Az első félidőben 90%-ban vissza is kaptuk, amit kértünk a játékosoktól, jól is néztünk ki, magasan tudtunk védekezni és jó helyeken szereztünk labdát, de továbbra is kiemelt fontosságú, hogy gólokat szerezzünk. A második játékrészben már nem igazán volt jó a játékunk, több gyengébb teljesítmény is volt, de összességében a mérkőzés sokat segített abban, hogy jobb állapotba hozzuk a játékosokat.” 

Saját nevelésű játékosok: „Szerettem volna lehetőséget adni nekik ezen a szinten is, mert egész héten nagyon jó hozzáállással is intenzitással dolgoztak. Nagyon jól szálltak be a mérkőzésbe, nagyon tetszett a játékuk, koncentráltak voltak és nagy akarattal léptek pályára.”

A folytatás: „Mivel nagyon rövid idő áll rendelkezésünk a bajnokság januári folytatása miatt, az első héttől kezdve 100%-os munkát akarunk végezni. A következő hét is erőpróbáló lesz, két mérkőzés is van a programban, ezek a mérkőzések jelentik majd a csúcsterhelést a csapatnak. Tekintve, hogy a keret továbbra is erősítésre szorul, igyekszünk folyamatosan olyan játékosokat keresni, aki megfelelő a számunkra, dolgozunk tovább türelmesen, akaratosan, de koncentráltan.”