Két fiatal tehetség a felnőtt keretnél!

IMG_1362

Javában tart a felkészülés első hetére kijelölt munka felnőtt csapatunknál, a szakmai stáb pedig úgy döntött, lehetőséget ad utánpótlásunk két tehetségének, Selmeczi József Bendegúznak és Schaffer Gergőnek is arra, hogy kipróbálják magukat a felnőttek között.

A jelenleg a 3. helyen telelő U19-es korosztályunkból Selmeczi József Bendegúz 17 éves, és 2010 óta tagja a Dorogi FC-nek, azóta pedig majd’ 150 tétmérkőzést játszott piros-feketében, a jelenlegi szezonban pedig 11 alkalommal lépett pályára, mindannyiszor a kezdőcsapat tagjaként.

5 éves korom óta ezért dolgozom, sokat szeretnék tanulni a felnőtt játékosoktól és edzőktől. Komolyan veszem a focit, és ezért jól szeretnék teljesíteni az összes edzésen, próbálok a lehető legtöbbet fejlődni, hogy elérhessem a következő céljaimat.

A szintén 2005-ös születésű Schäffer Gergő a legutóbbi nyári átigazolási időszakban érkezett Dorogra az UTE együttesétől, és csak úgy, mint csapattársa, ő is 11 alkalommal kapott helyet ifi csapatunkban.

Nagyon nagy örömmel tölt el hogy a felnőtt kerettel edzhetek. Úgy gondolom, hogy ez egy nagy előrelépés és fejlődési lehetőség, amellyel meg kell próbálnom élni. Továbbra is sok energiát és munkát teszek bele a fociba, és a célom, hogy később kerettag lehessek.