Előzetes: Budaörs – Dorogi FC

20220501_140111-1536x692

A bajnokság 17. játéknapja, egyben az utolsó idei tétmérkőzés vár csapatunkra vasárnap kora délután az ellen a Budaörs ellen, amelyet a szezon elején már sikerült legyőzni hazai környezetben.

Kimondottan jól kinéző mérkőzésen sikerült itthon tartani mind a 3 bajnoki pontot múlt hétvégén az első visszavágó mérkőzésen az NB1-es Zalaegerszeg tartalék együttese ellen, de az idei naptári évre még egy tavaszi fordulót rendelt előre a szövetség, amelyet idegenben, Budaörsön játszunk. Nem csak a 3 gólos különbség, – ami mohóbb véleményezők szerint akár több is lehetett volna – de a mutatott támadó játék is bíztató volt a ZTE ellen, vagy ha úgy tetszik ismét bizakodásra adhat okot az utolsó tétmeccset megelőzően. Természetes velejárója minden évben az utolsó fordulóknak, hogy a csapatok egy sikerrel szeretnének zárni, számunkra holnap egy esetleges győzelem akár az első 5 csapat közötti telelést jelenthetné. Bekő Balázs vezetőedző egyébként újra a teljes keretet számításba veheti, hiszen sem eltiltott, sem sérült játékos nincs a mieink között. 

Minden bizonnyal sokan egy előkelőbb pozíció elérését várták a Budaörstől, keretük legalábbis mindenképpen indokolta ezt, ennek ellenére jelenleg csupán 2 ponttal előzik meg a legjobb kiesőt és a 12. helyén találhatóak a tabellán. Nem kezdték jól az idei kiírást, ahogyan arról már tettünk említést a 2. fordulóban ellenünk sem szereztek pontot a Buzánszky Jenő stadionban, igaz az ősz közepére azért sikerült némileg pontokban is felzárkózniuk. Az elmúlt 5 mérkőzésükön 50%-os teljesítményt nyújtott a zöld-fehér egyesület, tudtak győzni a mezőny egyik legerősebbje, a III. Kerülettel szemben, de győztek Balatonfüreden is, legutóbbi 2 mérkőzésükön viszont egyaránt egy-egy gólos vereséget szenvedtek. Bognár György együttesében nagy eséllyel ismét korábbi hálóőrünk, Borsos Vilmos áll majd a hazai gólvonal előtt, és oda kell figyelnünk a jelenleg 4 góllal házi gólkirály Halácsi Fülöpre is.

Tájékoztatjuk tisztelt szurkolóinkat, hogy a vendég szurkolók az Árok utcai bejáraton belépve a vendégszektorból tekinthetik meg a mérkőzést (WC és büfé rendelkezésre áll a vendégszektorban), a pénztár a mérkőzés kezdési időpontja előtt 1 órával nyit ki, a mérkőzésre a jegy egységesen 1000 Ft-ba kerül, a 14 éven aluliak a mérkőzést ingyen tekinthetik meg. Hajrá Dorog!