Dorogi győzelem a Karnevál Kupán!

Az immáron 34. alkalommal megrendezésre kerülő Karnevál Kupa küzdelmeire utazott el Debrecenbe U16-os együttesünk, amely a két napos esemény során sem a csoportmérkőzéseken, sem a helyosztó találkozókon nem talált legyőzőre, így tornagyőztesként zárta a hétvégét.

A csapatépítésre is kiválóan alkalmas hétvége egy közös mozilátogatással vette kezdetét péntek este játékosaink számára, amely után szombaton már csoportmérkőzéseken volt lehetőségük minél jobb eredményt elérni a mieinknek. Pazarul is sikerültek ezek a találkozók, hiszen mind a három összecsapásból győztesen jöttünk ki, így a folytatásban a másik csoport második helyezettjével találkoztunk a vasárnapi elődöntőben, amely mérkőzés szintén magabiztos dorogi teljesítményt hozott a Carvalho Brazil Focisuli ellen. Nagy csatát hozott aztán Karnevál kupa döntője a Szolnoki MÁV FC együttese ellenében, a mérkőzést nagy lendülettel kezdtük, sikerült is megszereznünk a vezetést, majd szervezett csapatmunka után egy újabb szép góllal növeltük előnyünket. A döntő utolsó perceiben ugyan szépített ellenfelünk, végül megérdemelt győzelemmel szereztük meg a két napos torna első helyét!

A Dorogi FC U16-os csapatának győztes kerete: Háromszegi M., Gremsberger B., Papp M., Mihov B., Bélai K., Polczer B., Kiss B., Kun Sz., Horváth H., Mester M., Nagy X., Balog-Bercsényi Á., Borza L. Ovszák D., Fekete P., Mihály B., Czérna B. Gyuricza P., Héjja P.

A 34. Karnevál Kupa dorogi mérkőzéseinek eredménysora:

  • 1-0, az A.C.S. Transilvania Bistrita (román) ellen csoportmérkőzésen.
  • 6-0, a Budafoki MTE ellen csoportmérkőzésen.
  • 4-0, a Soroksári SC ellen csoportmérkőzésen.
  • 5-0, a Carvalho Brazil Focisuli ellen az elődöntőben.
  • 2-1, Szolnoki MÁV FC ellen a döntőben.
"Nagyon örültünk a csapattal ennek a lehetőségnek, mert a torna mellett ez egyben egy nagyon jó csapatépítő is. Nem az volt az elsődleges cél, hogy megnyerjük a kupát, hanem hogy jól érezzük magunkat, ami teljes mértékben megvalósult! Remek programok voltak a városban és a pályán történő sikerek megspékelték a hangulatunkat. Végül egy nagyon izgalmas, szoros döntőn sikerült győzni, ezzel elnyerve a kupát és megkoronázni ezt a 3 napot. A klubnak, az edzőinknek és a szülőknek pedig köszönjünk a támogatást, és ezt a lehetőséget Debrecenben!"
Borza Levente
Dorogi FC U16

Gratulálunk a csapat tagjainak, köszönjük a szép számú szülői közösség lelkes szurkolását és segítségét! Hajrá Dorogi FC!