Visszatérő edzőkolléga: Jánosi Dániel!

IMG_1583

Jánosi Dániel sikeres időszakot töltött már korábban is utánpótlásunk szakmai stábjában, most pedig nem kevesebb motivációval és a tőle megszokott határozottsággal visszatér klubunk kötelékébe, hogy az U17-es fiú csapat vezetőedzőjeként érjen el további sikereket a Dorogi FC számára. 

Dorogifc.hu: Visszatérő edzőnk vagy, hogyan emlékszel vissza arra az időszakra, amit nálunk töltöttél?
Jánosi Dániel: Jó időszak volt, nagyon jól éreztem magam a klubnál, remélem ez most sem lesz másként. Rengeteget tudtam tanulni az akkori szakmai vezetőtől és persze a kollégáktól egyaránt. Jó edzői közösség volt akkor is, és az eddigi tapasztalataim szerint, ez most sincs másképp, nagy örömmel csatlakoztam újra a dorogi utánpótlás edzői stábjához.

Dorogifc.hu: Milyen típusú edzőnek tartod magad?
Jánosi Dániel: Én az elvégzett munkában hiszek, mert így lehet fejlődést és eredményt elérni. Minden edzésen, minden feladatban 100% hozzáállást, koncentrációt várok játékosaimtól, mert másként nem lehet fejlődni, de két feladat között természetesen mindig belefér 1-2 poén, viccelődés, mert a célom az, hogy mindenki jól érezze magát, felszabadultan végezze az előírt gyakorlatokat, feladatokat.

Jánosi Dániel U17-es fiú csapatunk vezetőedzője lesz!

Dorogifc.hu: Az U17-es fiú csapat edzője leszel, milyen célokkal vágsz neki az évnek?
Jánosi Dániel: U17-ben elsődleges szempont még mindig a fejlődés, játékosok fejlesztése, jó közösség kialakítása és intelligens játékosok nevelése az U19 és később a felnőtt csapat számára. Szeretnék kialakítani egy kezdeményező, labdabirtoklásra alapuló csapatjátékot, felvállalva a bátor támadójátékot! Persze, tisztában vagyok vele, hogy az eredmény is fontos és hozzájárul a fejlődéshez, de a fő szempont a fejlesztés minden téren!

Dorogifc.hu: Már el is kezdtétek a munkát, mik az eddigi tapasztalataid?
Jánosi Dániel: Az első héten vagyunk túl, de eddig pozitív a kép a társasággal, játékosokkal. Jó mentalitású srácok alkotják a csapatot, vevők a munkára, becsülettel hajtják végre a számukra előírt feladatokat. Bízom benne, hogy ezt a hozzáállást hosszútávon fent tudom tartani a srácoknál, mert ez az egyik alapja a fejlődésnek!

Dorogifc.hu: Milyen eredmények elérésével lennél elégedett a szezon végére?
Jánosi Dániel: Akkor leszek elégedett, ha csapatomon látható lesz az agresszív, kezdeményező játékstílus, és a játékosok mindent megtesznek a fejlődésük érdekében! Ha ez meglesz, akkor a jó eredmények és a sikerek sem maradnak el!