Szerződéshosszabbítás és egy szezon kölcsönben kapusfronton!

IMG_6001

Nem csak a mezőnyjátékosok, de kapusaink esetében is akad miről beszámolnunk a nyári átigazolási időszak kapcsán. Tájékoztatjuk kedves szurkolóinkat, hogy újabb egy évvel meghosszabbítottuk Tulipán Ákos szerződését, míg fiatal hálóőrünk, Belányi Balázs kölcsönben távozik!

Az elmúlt szezonban Mursits Roland mellett a legtöbb játéklehetőséghez jutó kapus, Tulipán Ákos 13 alkalommal állt a mieink gólvonalára a kezdőcsapatban, amely során stabil teljesítménnyel segítette együttesünk az NB2-ben. Új szerződése a megállapodás értelmében újabb egy évre köti össze a feleket.

"Az előző két évben, amit Dorogon töltöttem, nagyon jól éreztem magam és örülök, hogy még egy évig itt focizhatok. Amikor lehetőséget kaptam, beleadtam mindent, és próbáltam a legjobb teljesítményt kihozni magamból, a jövőt illetően is igy gondolkozom. Ha a csapat sikeres, akkor én is, ezt tartom szem előtt. Hajrá Dorog!"
Tulipán Ákos
Újabb egy évig a Dorogi FC-nél!

Szakmai stábunk a még mindig csak 18 éves Belányi Balázs kölcsönadása mellett tette le voksát, aki az előttünk álló bajnoki pontvadászatot az NB3 Nyugati csoportjában a Komárom VSE csapatánál tölti majd. 

"A fejlődésem érdekében, a kölcsönadás mellett döntöttünk a szakmai stábbal. Mindent meg fogok tenni, hogy minél többet védhessek az NB III-ban és egy érettebb, tapasztaltabb kapusként térhessek vissza. Sok sikert kívánok a klubnak és a csapatnak egyaránt a szezonra, szurkolni fogok a jó szereplés érdekében. Örülök ennek a lehetőségnek, köszönöm mindenkinek a segítséget és támogatást!"
Belányi Balázs
A Komárom VSE kapusa lesz idén.