Szedlár: Nem lehet más célunk, csak a győzelem!

IMG_7732

Nyolc bajnoki forduló, és egy kupamérkőzést követően válogatott szünet ad lehetőséget a csapatoknak egy rövid pihenőre, weboldalunk pedig Szedlár Zoltánt kérte meg egy rövid vissza, és előre tekintésre.

Dorogifc.hu: Egy magabiztos Honvéd ellen búcsúztunk a MOL Magyar Kupától, hogyan élted meg a mérkőzést, és miben kellett volna több a csapattól a továbbjutáshoz?
Szedlár Zoltán: „Nehéz mérkőzésre számítottunk, hiszen tisztában voltunk azzal, hogy milyen csapat érkezik hozzánk. Sajnos hamar hátrányba kerültünk, és egy ilyen komoly csapat a legkisebb hibákat azonnal kihasználja. Ezt is tapasztaltuk az első félidőben, a második félidőben azonban már stabilabban futballoztunk és ugyan voltak jó periódusaink, ahol jól játszott a csapat, mégsem volt elég. Sajnos ekkor én már nem lehettem a pályán, mert az első félidő végén megsérültem és nem tudtam folytatni a játékot, ez így még keserűbb érzés.”

Dorogifc.hu: Nyolc forduló telt el a bajnokságból, hogy értékelnéd az eddigi mérkőzéseket és a saját teljesítményed?
Szedlár Zoltán: „Az gondolom, hogy jobb csapat vagyunk, mint amit a tabella mutat, és ezt be kell bizonyítanunk már a jövő héten a Kozármisleny csapata ellen. A saját teljesítményemmel nem vagyok megelégedve, gólokban és gólpasszokban még több kell.”

Dorogifc.hu: Mik a legfontosabb feladatok a válogatott szünetre meglátásod szerint?
Szedlár Zoltán: „Mindig van mit javítani a csapatjátékon. Arra fogunk törekedni, hogy a hibákat kijavítsuk és fejlődjünk minden téren. Támadóként úgy érzem, előre kell lépnünk, a támadásaink befejezésénél több gólt kell szerezünk, sokkal hatékonyabbnak kell lennünk.”

Dorogifc.hu: A Kozármisleny együttesét látjuk vendégül október első hétvégéjén, milyen ellenfélre számítasz?
Szedlár Zoltán: „Masszív és kemény csapatra számítok. Ugyan fel fogunk belőlük készülni, de úgy gondolom hogy a saját játékukkal kell foglalkozni és nem lehet más célunk, csak a győzelem.”