Négy UP csapatunk játszott a Soroksárral!

301774393_1712510095791335_2671287114923027891_n

A felkészülési időszak utolsó napjaiban jár utánpótlásunk, hiszen az előttünk álló hétvégén és a következő héten gyakorlatilag az összes korosztályunk már bajnoki mérkőzésen lép pályára. Ennek főpróbájaként U10-U11-U12-U13-as csapataink a Soroksár korosztályos együtteseit fogadta a Monostori Tivadar UP Központban.

A bevezetőben említett mind a négy korosztályunk felkészülését remekül segítették a „Sori” elleni találkozók, amit, U10-eseink vezetőedzője, Kovács Bence is megerősített: „A felkészülési programunk 5. edzőmérkőzésén vagyunk túl. A most szombati edzőmérkőzésünk ellenfele egy jó erőkből álló Soroksár volt. Szerencsére csapatunk egyre jobb formában van, és az új játékosok is maximálisan beilleszkedtek a csapatba. Négy 20 perces mérkőzést játszottunk a Soroksár ellen, amit magabiztosan abszolváltak az ifjonc dorogi játékosok. Külön öröm volt, hogy az edzések során gyakorolt elemeket vissza lehetett látni az összecsapás során. Hajrá Dorog!

Horváth Áron, U11-es vezetődzőnk is megosztotta észrevételeit a találkozó után: „Nagyon hajtós mérkőzést játszottunk a soroksári U11-es csapattal. Játékban egyenlő partnerek voltunk, a gyerekek igyekeztek minden utasítást a legjobb tudásuk szerint végrehajtani. A helyzet kihasználásunk hagyott némi kívánnivalót maga után, de összességében bizakodóak lehetünk a folytatást illetően!”

U13-asaink trénerének, Váczy Dávid véleményét is kérdeztük a látottakról, aki így vélekedett: „Utolsó felkészülési mérkőzését játszotta U13-as korosztályunk, jó iramú mérkőzésen nagy csatában nyertünk a Soroksár csapata ellen. Harcos találkozó, sok párharccal és sok gólhelyzettel dorogi részről, jól szolgálják ezek az összecsapások a gyerekek fejlődését! Jövő héten bajnoki rajt szerdán, hazai pályán a Főnix ellen.”