Nagyházi Dávid továbbra is a Dorogi FC-nél!

IMG_1639

Tájékoztatjuk tisztelt szurkolóinkat, hogy a Dorogi FC kötelékében folytatja pályafutását középpályásunk, Nagyházi Dávid!

A dorogi szurkolók egyik nagy kedvence 2014-ben csatlakozott hozzánk, azóta pedig nem csak a felnőtt csapat, de utánpótlásunk edzői stábjának is meghatározó alakja. Pályafutása újabb dorogi szakaszához sok sikert kívánunk!

"A kiesés után még nehezebb volt megélni amikor bejelentették, hogy lehet nem lesz többet felnőtt csapat, így nagyon nagy örömmel töltött el amikor csörgött a telefonom és jelezték, hogy még is indulunk az nb3-ban! Aki ismer tudja, hogy nagyon közel áll a szívemhez a klub, így nem is volt kérdés számomra, hogy itt fogom folytatni. Annak ellenére, hogy nem itt nőttem fel az itt töltött 9 év után a barátaim már igazi doroginak tekintenek. Az előző év nem úgy sikerült számomra, ahogy elterveztem, így rendkívül motiváltan és új célokkal vágok neki a 10. szezonnak. Bízom benne, hogy újra szép sikereket fogunk elérni közösen a szurkolóinkkal. Hajrá Dorog!!"
Nagyházi Dávid
Dorogi FC