Magyari: Gólokkal szeretnék a legtöbbet segíteni!

IMG_4648

Magyari Szilárddal, a támadószekcióba érkező új igazolásunkkal készített egy rövid interjút a dorogifc.hu, érkezésének körülményeiről, és terveiről Dorogon, melyet kedves szurkolóink alább olvashatnak!

Dorogifc.hu: Szeretettel köszöntünk Dorogon! Milyen érvek szóltak amellett, hogy piros-feketébe öltözz?
Magyari Szilárd: „Köszönöm szépen ezt a kedves fogadtatást! Azért döntöttem a piros fekete szín mellett, mert azt éreztem, hogy mindenképp engem szeretnének leigazolni, és megadni nekem azt az esélyt, hogy szintet léphessek.”

Dorogifc.hu: Székelyföldről származol, mik a legszebb emlékeid fiatal játékoskènt?
Magyari Szilárd: „Igen, Székelyföld az otthonom, és rengeteg szép emlékem van! Szerencsésnek mondhatom magam, mert nagyon jó barátaim vannak akikkel felnőttem, gyerekként is együtt fociztunk, persze ma már mindenki mást csinál, én viszont maradtam a labdarúgásnál.”

Dorogifc.hu: Melyik pozícióban érzed magad a legjobban a pályán, és mik azok a tulajdonságaid, amikkel a leginkább a segítségére leszel a csapatnak?
Magyari Szilárd: „Középcsatárban, egyértelműen ott tudok teljesen kibontakozni. Azt gondolom, hogy a győztes mentalitásom a legfőbb erényem, megyek és csinálom, amíg csak kell. Természetes gólokkal szeretnék a legtöbbet segíteni a csapatnak.”

Dorogifc.hu: Mik az eddigi tapasztalataid Dorogon, milyen közegbe érkeztèl?
Magyari Szilárd: „Eddig úgy érzem, egy nagyon barátságos és közvetlen csapathoz érkeztem, az első benyomásaim nagyon jók, próbálok minél hamarabb beilleszkedni.”

Dorogifc.hu: Mik a céljaid az új szezonra és hàny szerzett góllal leszel elégedett?
Magyari Szilárd: „Minél sikeresebbek lenni mind a csapattal, és mind egyénileg is, reméljük minél magasabbra jutunk.”

Dorogifc.hu: Mit üzennél a szurkolóinknak?
Magyari Szilárd: „Nagy szükségünk lesz rájuk, és remélem minél többen fognak majd jönni és szurkolni a közös sikernek! Hajrá Dorog!”