Látványos mérkőzések a Bozsik hétvégén!

unnamed

Hétvégén két Bozsik tornát is szervezett a Dorogi FC a Monostori edzőcentrumban, ahol több mint 200 játékos lépett pályára a Régiós és Körzeti szintű tornákon.

A Dorogi FC három csapattal vett részt és kiemelkedett mindkét napon a mezőnyből.  Kezdeményező stílusával, a támadó játékot preferálva szebbnél szebb gólokat szereztek a fiatalok, még a semleges szurkolók is elismerősen megtapsolták a dorogi gyerekeket.

Egy nagyon jól megszervezett tornán vettünk részt, ahol erős ellenfelekkel szemben játszottunk. Elégedett vagyok a fiúkkal, mert mindenki maximálisan odatette magát és abszolút láttam vissza azokat a pályán, amiket napról napra tanulunk.

Összességében elmondható, hogy a kezdeti esős, borongós időjárás ellenére is remek mérkőzéseket láthattak a szülők, edzők és a játékosok, a két nap alatt tíz pályán 49 mérkőzést játszottak a csapatok, a hatékony időbeosztás és a sok jó egyéni teljesítmény mellett mindenki pozitívan vélekedett a rendezvényekről. 

U11-es csapatunk ezúttal a hazai rendezésű körzeti Bozsik tornán szerepelt. Magabiztos, szervezett és gólerős játékot mutattak a gyerekek a mérkőzéseken!

Bár az eredmény ezekben a korosztályokban soha nem számíthat jobban, mint a domináns játékstílus és a fejlődés, a dorogi fiatalok az összes mérkőzésüket megnyerték, ami csak egy támpontot ad, örömteli, hogy ehhez a fiatalabbak születésű játékosaink is hozzájárultak.

Ezúttal a 9 csapatos mezőnyben játszottunk, ahol minden mérkőzésünk jól sikerült, a gyerekek szép gólokat szereztek, elégedett voltam a teljesítményükkel, mert minden helyzetben támadni akartak és az idősebbek ellen is bátran felvállalták a támadó focit!