Körzet Központi napokat tartottunk!

upkk
Klubunk kétszer is szakmai napot tartott az elmúlt időszakban, ahol az utánpótlás szervezeti struktúráját, képzési programját és a Körzetközponti feladatainkat mutattuk be egy átfogó prezentáció formájában.
 
Október végén az U12-13-as regionális bajnokságban résztvevő egyesületek szakmai vezetői látogattak meg minket Dorogon, a délelőtti elméleti bemutató után délután bemutató edzést tartottunk a stadion centerpályáján U13-as csapatunknak, amit Vígh Ádam, Kovács Attila és Vajda Gellért kapusedző vezényelt. Nagy örömünkre felnőtt csapatunk vezetőedzője, Marian Sluka is megnézte a gyerekeket.
 
December első hetében klubunkhoz tartozó D szintű egyesületeinkkel találkoztunk, ahol a fent említett témakörök mellett az őszi Bozsik rendezvények, Kiválasztó edzések tapasztalatairól beszéltünk és szóba kerültek a tavaszi fesztiválok, tornák is. 
 
Összességében elégedettek lehetünk, ugyanis a Magyar Labdarúgó Szövetség illetékes szakemberei is elismerően jeleztek vissza a Körzetközpontban végzett munkánkról, tavasszal folytatás következik.
 
Köszönjük mindenkinek, aki részt vett ezeken az eseményeken, további jó munkát és sportsikerek kívánunk nekik!