Két napos Körzet Központi tábort tartottunk!

IMG_0204

A tavaszi szünetet kihasználva napközis rendszerű tábort szerveztünk a körzet legügyesebb játékosainak az U11-es korosztályban.

A meghívott keret tagjai két intenzív napon van túl, ugyanis az edzések mellett felmérések, egy négy csapatos torna, valamint kvízjáték is szerepelt a programok között. A gyerekek nagyon jól dolgoztak mindkét napon, nagy motivációval vetették bele magukat a programokba, szerencsére nagyon jó közösség alakult ki, a tábor végét egy házibajnokság zárta le. Köszönjük a Grassroots kluboknak, akik hozzájárultak a meghívott játékosok elengedéséhez, támogatva ezzel a tábor szakmai munkáját, valamint a Nagykáta Körzetközpontnak, hogy a négyes tornára elfogadták meghívásunkat. Júniusban a szezonzáró táborban újra találkozunk a gyerekekkel.

Váczy Dávid értékelte a tavaszi tábort.
"Először is köszönöm szépen a szülőknek a segítséget és a rugalmasságot, amellyel megkönnyítették a munkánkat a tábor során. A gyerekeknek egy remek közösségformálás volt, úgy láttam a tábor végére, hogy mindenki kellően elfáradt, remekül dolgoztak a két nap során. Minden ilyen program a gyerekek fejlesztését és fejlődését szolgálja, szükség van arra, hogy akár több órán keresztül is a stadionban vagy az edzőcentrumban legyenek és a labdarúgással foglalkozzanak, játszanak közösen. A kollégáimmal úgy voltunk vele, hogy igyekeztünk mindent megteremteni a lehetőségeinkhez mérten a gyerekeknek, a programokon keresztül egyrészt a motivációt és a versenyszellemet szerettünk volna építeni, másrészt a program célja, hogy a legügyesebb és legszorgalmasabb fiatalok együtt készülhessenek és a kiválasztást meg tudjuk csinálni. Júniusban egy szezonzáró tábort szervezünk, ahol újabb tehetségek mutathatják meg tudásukat."
Váczy Dávid
Dorogi FC , Körzet Központ szakmai vezető