Három játékosunk távozik!

IMG_7200

Tájékoztatjuk tisztelt szurkolóinkat, hogy távozik NB2-es csapatunk keretéből Szabó Lukas, Zabari Dávid és Lőrincz Attila!

Távozóink egyike az a Szabó Lukas, aki 2021. januárjában az NB3-as góllövőlista vezetőjeként érkezett Lipótról hozzánk, a nálunk eltöltött másfél szezon alatt 4-szer volt eredményes 35 mérkőzésen, a felek közös megállapodással szüntették meg a játékos szerződését.

Zabari Dávid.

A 26 éves balhátvéd Zabari Dávid, két teljes szezont töltött klubunk kötelékében, első szezonjában 17-szer, míg a mögöttünk lévő bajnoki kiírásban 9 alkalommal lépett pályára dorogi mezben, amely során 1 gólt szerzett, lejáró szerződését nem hosszabbította meg klubunk.

Lőrincz Attila.

Lőrincz Attila is máshol folytatja pályafutását, középpályásunk egy szezont töltött a Buzánszky Jenő Stadionban, lehetőséget 4-szer a kezdőcsapatban, 14-szer pedig a kispadról beszállva kapott, gólt nem szerzett, lejáró kontraktusa nem került meghosszabbításra.

Távozó játékosainknak köszönjük mindazt, amit a Dorogi FC sikereiért tettek, további pályafutásukhoz sok sikert kívánunk!