Három győzelem után irány Budafok!

IMG_4915

Nem kérdés, hogy korai-e négy játéknap után komolyabb következtetéseket levonni az eddigi mérkőzéseket látva a jövőre vonatkozóan, minden bizonnyal tényleg elhamarkodott lenne, viszont csapatunk jelenleg a 2. a bajnoki tabellán, ezt a helyezést pedig mindenki örömmel írt volna alá előre augusztus elején. Ahogyan eddig sem volt, a folytatásban sem lesz könnyű mérkőzés ebben a kiélezett másodosztályú mezőnyben, vasárnap pedig az ellen a Budafok ellen lépünk pályára, amely tavaly még egy osztállyal fölöttünk szerepelhetett.

Sűrű augusztusi menetrendünkből kis híján hibátlanul jöttünk ki, telhetetlenek persze ne legyünk, de ha Balmazújvárosban 2-0-nál úgy alakult volna a mérkőzés, ahogyan azt szeretnénk, most 12 ponttal az NB2 listavezetőjeként várhatnánk a folytatást. Csalódottnak persze így sem kell lennünk, legyőztük a Békéscsabát, hátrányból fordítva az újonc III. ker. TVE-t, és egy nem túl látványos mérkőzésen azt a Szegedet is, amely hosszú veretlen szériával rendelkezett ezidáig. 

Tipikus egy gólos mérkőzésen múltuk felül a Szegedet.

A feljutásra – vagy épp a visszajutásra –  az egyik favoritnak tekinthető Budafok nem kezdte el túl jól a bajnokságot, a nyáron edzőváltást is alkalmazó piros-feketék bár magabiztosan győzték le hozzánk hasonlóan az újonc Kerületet, a további három mérkőzésükből csak egy pontot tudtak szerezni, így jelenleg a 10. helyen állnak. Érdekes részlete lehet a holnap 17:30-kor kezdődő összecsapásnak Zuigéber Ákos játéka, aki tavaly még dorogi győzelmekért küzdött, nyáron viszont nevelőegyesülete az MTK, Budafokra adta kölcsön. 

Ami a mieinket illeti, vezetőedzőnk Fenyvesi László a szerdai győzelmet követő nyilatkozatában is hangsúlyozta sérültjeink felépülésének fontosságát, reméljük egyre több visszatérővel bővülhet majd Budafokra utazó keretünk.

Felhívjuk tisztelt szurkolóink figyelmét, hogy a hatályos kormányrendelet értelmében a mérkőzésre kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal, vagy az oltottságot bizonyító elektronikus igazolással lehet belépni. A védettséget igazoló dokumentumokat a rendezők a bejáratnál ellenőrzik. Kérjük továbbá, hogy személyazonosításra alkalmas fényképes igazolvány is legyen Önöknél! A Budafoki MTE Sporttelepet az 58-as, 158-as, a 250-es és a 250 B jelzésű busszal lehet megközelíteni a Vígh utca – Sporttelep megállónál leszállva, az autóval érkezők a Gádor utcában tudnak parkolni.

Hajrá Dorog!