Győzelem után, DVTK előtt!

IMG_9989

Az életben maradással egyenlő győzelmet jelentett csapatunk számára, hogy képes volt Kozármislenyben győzni a bajnokság 28. játéknapján, ám ünneplésre és pihenésre nem adott lehetőséget a szakmai stáb játékosainknak a válogatott szünetben.

Annak okán, hogy kimondottan sűrű és komoly téttel bír program vár csapatunkra – 7 mérkőzést is játszunk áprilisban – a Marián Sluka által irányított edzői gárda elsődleges célja a csapat fizikális állapotának optimalizálása, a korábban sérüléssel bajlódó játékosok felzárkóztatása, és a DVTK elleni hazai mérkőzésre való felkészülés volt, utóbbi bír talán a legnagyobb jelentőséggel, hiszen nagyon fontos lépést jelenthetne egy esetleges győzelem a bennmaradásért vívott küzdelemben. Ennek megfelelően a bajnoki mérkőzések szünetét jelentő két hét első felében a csapatedzések mellett, több alkalommal várt az erőnlétet és a sebességet felmérő teszt a csapatra, melyet Dlusztus András irányított, de szintén a program része volt a konditermi munka is. Az első hét végén egy 10 a 10 elleni gyakorló mérkőzést is lejátszottak a játékosok, ahol mindenki megkapta a kellő terhelést, a látottakkal pedig vezetőedzőnk is elégedett volt, csak úgy mint az egész hetén végzett munkával. 

Két nap pihenőt követően kedden találkoztak ismét a keret tagjai, a hét hátralévő részében pedig további hat edzéssel készülünk tovább a vasárnapi hazai mérkőzésre, amely 16 órakor kezdődik majd a másodosztályt jelenleg vezető Diósgyőr ellen.