Girsik: „Próbálom mindig a legtöbbet kihozni magamból!”

IMG_4664

Egy nagyon jól kinéző augusztusi eredménysor után, csapatunk az előkelő második pozícióból várja a válogatott mérkőzések miatt megszakított, de vasárnap már újra aktív bajnokság folytatását, weboldalunk addig is egy kis visszatekintésre kérte fel fiatal támadónkat, Girsik Áront.

Dorogifc.hu: A realitás talaján maradva, nem a dobogós helyek egyikéért fog küzdeni a csapat a szezon végén, viszont nagyon jól kezdtünk, mi volt a négy győzelem kulcsa?
Girsik Áron:
Így van, nagyon jól kezdte a csapat a szezont, ami legfőképpen a csapategységnek köszönhető. Szerintem a négy győzelem kulcsa az, hogy tavalyhoz képest, próbáljuk többet birtokolni a labdát, és támadóbb jellegű focit is játszunk. 

Dorogifc.hu: Sok lehetőség jutott személy szerint neked is az első hetekben, hogy értekelnéd a teljesítményed?
Girsik Áron:
Örvendek, hogy az edző bízik bennem és ilyen sok lehetőséget kaptam! Próbálom mindig a legtöbbet kihozni magamból, úgy érzem ez nagyjából sikerült is, viszont van bennem hiányérzet, mégpedig azért, mert csak egy gólt sikerült rúgnom hat meccs alatt, de biztos vagyok benne, hogy több góllal és gólpasszal fogom még segíteni a csapatot a folytatásban.

Dorogifc.hu: Sok változás volt a keretben, hogy áll a csapatépítés belülről?
Girsik Áron: Szerintem az új játékosok közül mindenki beilleszkedett, az öltözőben és a pályán is jó az összhang, az eddigi eredmények ezt pedig vissza is igazolják. 

Dorogifc.hu: Kétszer is sikerült hátrányból mérkőzést nyerni, mi a csapatunk legnagyobb erőssége?
Girsik Áron: Mindenképpen a csapategység a legnagyobb erőssége a csapatnak, ha hátrányba kerülünk, akkor is próbálunk higgadtak maradni és kihozni a legtöbbet az adott meccsből, ez szerencsére több alkalommal is sikerült már augusztusban.

Dorogifc.hu: Szeptemberben négy bajnoki mérkőzés mellett a Magyar Kupában is játszik a csapat, milyen személyes célokkal lépsz majd pályára?
Girsik Áron: A bajnoki mérkőzésekből próbáljuk a lehető legtöbb pontot összegyűjteni, és természetesen a Magyar Kupában továbbjutni a következő fordulóba. Remélem, hogy hamarosan a pályánk is készen lesz, hogy a szurkolóinkkal együtt tudjunk örvendeni győzelmeinknek. Hajrá Dorog!