Fordulatos győzelmek az U13-as korosztályban!

IMG_8341
A héten két mérkőzést is játszott U13-as korosztályunk, ahol előbb Szentendrén léptünk pályára, ahol a 2. fordulóból pótolt mérkőzésen hátrányból felállva nyerte meg csapatunk 4:3-ra a találkozót, szenzációs küzdőszellemet mutattak be a fiúk.
 
Dunakanyar SE – Dorogi FC 3:4 (Papp M., Simon D., Sasvári V.)
 
Szombaton egy igazi rangadó következett, ahol a Dunakeszi csapata látogatott hozzánk, akik igazán remek játékosokból állnak, a kilátogató szülők, szurkolók színvonalas mérkőzést láthattak. A mérkőzés aztán rengeteg izgalmat hozott, ahol kétszer sikerült vezetnünk, majd egy pár perces rövidzárlat után a vendég csapat megfordította a mérkőzést, a drámai véghajrá aztán ismét a miénk volt, így a forduló egyik legizgalmasabb találkozóját nyertük meg egy igazán stílusosan focizó csapat ellen. 
 
Dorogi FC – Dunakeszi 4:3 (Papp M. 3, Simon D.)
 
Gratulálunk fiúk, csak így tovább!

A csütörtöki mérkőzésen,a játék minőségével egyáltalán nem voltam elégedett,a hozzallassal igen és ez elég volt a győzelemhez! Szombaton egy nagyon jó mérkőzésen, jó ellenféllel szemben nagyon szervezett játékkal és helyenként jó minőségben, nagyszerű győzelmet arattunk! Alakulunk!