Fontos szabályok mellett, újra szurkolók előtt!

IMG_3660

Tájékoztatjuk tisztelt szurkolóinkat, hogy a fokozatos nyitás következő lépéseként a Kormány újabb intézkedéseket határozott meg, többek között sportrendezvények terültetén. A döntés értelmében újra szurkolók előtt játszhatnak az NB2-es csapatok is, így az aktuális hétvégén újra a helyszínen szurkolhatunk a mienknek a Vasas otthonában! Az alábbiakban összefoglaljuk a legfontosabb tudnivalókat!

Fontos szabályok

 1. A hatályban lévő kormányrendeleteknek megfelelően a sportrendezvények újra nézők előtt kerülnek megrendezésre, azonban a helyszíni szurkoláshoz – több kitétel mellett – fontos feltétel a védettségi igazolvány megléte!

 2. Sportrendezvényen nézőként érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőttek, valamint a felügyeletük alatt lévő, tizennyolcadik életévét be nem töltött személyek vehetnek részt. 18 éven aluli szurkolóink érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kísérő nélkül nem léphetnek be a stadionba! 

 3. A stadionba való belépést megelőzően a biztonsági szolgálat szakemberei ellenőrizni fogják az érvényes védettségi igazolvány és a személyazonosításra szolgáló arcképes igazolvány együttes meglétét. Ezek hiányában a biztonsági szolgálat a belépést köteles megtagadni. Ez alól kivételt képezhet a tizennyolcadik életévét be nem töltött személy életkorának ellenőrzése, ha a kiskorúság ténye nyilvánvaló. 

 4. A védettségi igazolványt nem helyettesíti az oltás beadásakor kapott írásos dokumentum, így a stadionba való belépéskor azt a biztonsági szolgálat nem fogja elfogadni!

 5. Sportrendezvényeken a koronavírus ellen védett személyek és a felügyeletük alatt lévő kiskorúak maszk viselésére nem kötelesek, azonban a rendelkezés ellenére mindenkinek javasoljuk, hogy továbbra is viseljen maszkot az Illovszky Rudolf Stadion területén.

 6. A stadionba történő belépésig – a kormányrendeletnek megfelelően, közterületen – továbbra is kötelező a maszkhasználat!

Jegyvásárlás

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy kizárólag abban az esetben vásárolják meg jegyeiket, amennyiben érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkeznek, ennek hiányában a belépés nem engedélyezhető, a megvásárolt jegy vissza nem váltható!

 • A gyorsabb és zökkenőmentesebb beléptetés érdekében, érdemes a jegyeket elővételben megvásárolni az alábbi linken: http://jegy.mlsz.hu/hun/Event/57004036/

   

 • Amennyiben a vendégszurkolói jegyek nem kelnek el elővételben, a helyszínen – a mérkőzés napján – 15:00-kor nyitnak a vendégpénztárak.

   

 • Vendégszurkolók számára – online vásárlás esetén – a jegyárak a következők:
  Felnőtt: 1000Ft
  Diák/nyugdíjas: 1000Ft
  Gyermek (6 év alatt): ingyenes
 • Vendégszurkolók számára – helyszíni vásárlás esetén – a jegyárak a következők:
  Felnőtt: 1500Ft
  Diák/nyugdíjas: 1500Ft
  Gyermek (6 év alatt): ingyenes

 • D szektor a vendég szektor!
 • Belépés a Fáy utca felöl (Csizma utcával szemben).
 • A jegypénztárak a belépési pont mellett helyezkednek el.
 • A vendég szektor tömegközlekedéssel a Béke utc felől a 12 és 14 jelzésű villamosokkal lehetséges.
 • Parkolás a Fáy utcában és Csizma utcában lehetséges.
 • Kapunyitás 15:00-kor!

Hajrá Dorog!