Előzetes: Dorogi FC – Puskás Akadémia FC II.

IMG_4963

Három forduló után veretlen mérleggel, 2 győzelem és 1 döntetlen után, a nemzeti ünnep miatt kivételesen a szombati nap délutánján, 17:30-as mérkőzéskezdéssel fogadjuk a Puskás Akadémia FC II. csapatát a Buzánszky Jenő Stadionban.

Bizonyára sok szurkolónk remélt olyan bajnoki rajtot, ami most három forduló után visszatekintve pozitív mérleget jelent, hiszen mind idegenben, mind hazai pályán tudtunk már mérkőzést nyerni, igaz, a legutóbbi fordulóban csapatunk teljesítménye Balatonfüreden elmaradt a korábbiaktól. Ennek fényében 7 ponttal a 4. helyről várjuk a szombati összecsapást, és ahhoz az 5 csapathoz tartozunk a Tatabánya, a Veszprém, a III. Ker. TVE és a Bicske mellett, akik még nem kaptak ki a bajnokságban. Bekő Balázs vezetőedző – akivel a Puskás Akadémia FC II. elleni találkozóról készült interjút pénteken olvashatják szurkolóink – továbbra sem számíthat a védelemben Kovács Olivérre, és támadó oldalon Szerencsi Miklósra, ők továbbra is a sérültek listáján vannak, ellenben új játékos nevével jó eséllyel találkozhatunk majd csapatunk szombati keretében, ha és amennyiben addig új szerzeményünkkel kapcsolatos adminisztratív feladatok teljesülnek. Hogy ki Ő, arra holnap délelőtti bejelentésünk során derül fény. 

Az első forduló után, ismét egy NB1-es egyesület tartalék csapatával mérkőzünk a harmadosztályban, akiknek az eddigi teljesítménye több kérdést is felvet. Hétvégi ellenfelünk eddig egyetlen pontot gyűjtött, két vereség mellett, igaz, egy döntetlenüket a jelenlegi dobogós Bicske ellen érték el. A kimondottan fiatal kerettel rendelkező Puskás II. 2004-2005-2006-os születésű játékosokból áll, a rutint a védelemben Fodor Marcell, elől pedig Magasföldi József jelentheti a korábbi válogatott labdarúgó, Vanczák Vilmos vezetőedző számára. Utoljára a 2015-2016-os szezonban találkoztunk a Puskás Akadémia FC II.-vel, amikor is az NB3-as bajnokság nyugati csoportjában ősszel 4-1 arányban a felcsútiak nyertek Dorogon, tavasszal viszont 1-0-ra a mieink tudták megszerezni a három pontot.

Szurkolói információk:

Az NB3-as bajnokság Észak-Nyugati csoportjának 4. fordulós mérkőzése augusztus 19-én szombaton, 17:30-kor kerül megrendezésre a Buzánszky Jenő stadionban. A belépésre kezdés előtt egy órával, 16:30-tól lesz lehetőség a két hazai pénztárnál: nyugati oldalról a fedett lelátóra, északi oldalról (főbejarát, a Köztársaság út felől) pedig a fedetlen lelátóra lehet jegyet váltani, a vendég szurkolóknak a stadion déli oldalán lévő pénztáránál (vasút felől) biztosítunk belépést. Fontos, hogy a korábban megrendelt bérleteket csak a stadion nyugati oldalán található pénztárában lehet majd átvenni, valamint új bérlet megvásárlására is csak ennél a pénztárnál lesz lehetőség! Hajrá Dorog!

Jegy-, és bérlet árak:

  • Felnőtt jegy: 1.000 Ft
  • Diák / Nyugdíjas jegy: 8.00 Ft
  • Vendég jegy: 1.000 Ft
  • Felnőtt bérlet (őszi félév): 9.000 Ft
  • Diák / Nyugdíjas bérlet (őszi félév): 7.200 Ft