Előzetes: Dorogi FC – Csornai SE

IMG_5700

Október első hétvégéjén, az NB3-as bajnokság 9. fordulójának vasárnapi játéknapján a sereghajtó Csornai SE együttese érkezik a Buzánszky Jenő stadionba.

Még mindig egy nagyon sűrű mezőnyben, de jelenleg a tabella alsó feléhez tartozó 11. helyen áll csapatunk egy újabb hazai mérkőzés előtt, amelyen a listát alulról záró Csornai SE látogat Dorogra a harmadvonal észak-nyugati csoportjának előttünk álló fordulójában. Csapatunk az elmúlt körben a vármegyei riválistól szenvedett el két gólos vereséget, és az utóbbi 5 fordulóban csupán 2 pontot tudott szerezni, bajnoki győzelemnek azonban augusztus elején örülhetett utoljára. Jó hír szakmai stábunk számára, hogy Kovács Olivér ismét a csapat rendelkezésére állhat, miután felépült sérüléséből és múlt vasárnap már játékperceket is töltött a gyepszőnyegen tétmérkőzésen, továbbá szintén jó esély mutatkozik Szerencsi Miklós játékára is, akinek kulcscsonttörését követően találkozhatunk majd nevével a keretben. Győzelmünk, és az így begyűjthető 3 pont megszerzése már csak azért is fontos, mert jövőhéten a listavezető Veszprém fogad minket – ami biztos, hogy Barna Gergő Ákos egyik mérkőzésen sem léphet pályára, fiatal támadónk továbbra is sérüléssel bajlódik.

Holnapi ellenfelünk 6 forduló után döntött vezetőedző csere mellett, az ex-dorogi Németh Szabolcs után a csornaiak új vezetőedzője az az Urbán Flórián lett, aki rögtön értékes pontot tudott szerezni régi-új csapatával a Bicske ellen. A zöld-fehér együttes a tavalyi szezont az utolsó még bennmaradó pozícióban zárta, az idei kiírásban 1 győzelmük, 1 döntetlenjük mellett 6 vereségük van, így jelenleg 4 ponttal a 16. helyen állnak. Érdekesség, hogy a sereghajtó pozíció ellenére, Kerékgyártó Dávid személyében a bajnokság 3. legeredményesebb játékosára kell majd figyelnünk a vendégeknél, aki eddig 5 gólt szerzett. 

A mérkőzés 15 órakor kezdődik a Buzánszky Jenő stadionban, pénztáraink a kezdősípszó előtt 60 perccel nyitnak a szurkolók előtt, akiket szeretettel várunk egy újabb dorogi győzelem reményében! Hajrá Dorog!