Előzetes: Balatonfüredi USC – Dorogi FC

IMG_5145

Újra Balatonfüreden, de bajnoki mérkőzés helyett a MOL Magyar Kupa 2. fordulójában lépünk pályára szombat délután.

Miután Móron sikerrel vettük az első akadályt, ismét egy megyei osztályú csapat ellen bizonyíthatunk a kupasorozat második körében. Csapatunk továbbra is veretlen mérleggel rendelkezik a bajnokságban, a legutóbbi hétvégén a Puskás Akadémia FC tartalék együttesével játszott 1-1-es döntetlent és a holnapi kupamérkőzés után szerdán már újra bajnoki kötelezettségének kell eleget tennie Gyirmóton, előtte azonban a megyei mezőnyhöz tartozó fürediek ellen kell bizonyítani. Bekő Balázs vezetőedző nem számíthat az első fordulóban kiállítás sorsára jutó Ferkó Mátéra, a továbbra is sérült Szerencsi Miklósra és Kovács Olivérre, ezen kívül nagy eséllyel pihentetés céljából több játékosunk sem lesz az utazó keret tagja.

Vendéglátónk augusztus elején a Rábapatyik KSK együttesét búcsúztatta a Magyar Kupáért folytatott küzdelemtől, azóta pedig két bajnoki mérkőzést is játszottak, amiből egy győzelem és egy vereség szerepel a nevük mellett. A mérkőzés 16:30-kor kezdődik majd Balatonfüreden, a Balatonarácsi Utánpótlás Centrumban, belépőket egységes 500 forintért válthatnak szurkolóink. Hajrá Dorog!

Vezetőedzőnk is megosztotta véleményét a holnapi mérkőzésről.

A holnapi kupamérkőzés előtt igyekeztünk a csapatunk erőnléti oldalát kiegyenesíteni, hiszen szombat után szerdán már ismét bajnoki mérkőzést játszunk, így ahogyan azt már korábban is mondtam, a kupasorozatra úgy tekintünk, mint játéklehetőség azoknak a játékosoknak, akik kevesebb percet töltöttek eddig a pályán, de lehetőség ez azok számára is, akiknek az erőnléti állapotán szükséges még javítanunk. Amennyiben sikerül továbbjutnunk, örülni fogunk neki, ha esetleg nem, akkor sem dőlünk a kardunkba, de ez a hét nem a kupamérkőzésre történő pihenésről szólt, keményen dolgoztak a srácok, hiszen újra sorozatterhelés vár ránk, amire jó állapotban kell lennünk.