Előzetes: Balatonfüredi FC – Dorogi FC

IMG_4540

Miután sikerrel abszolváltuk a MOL Magyar Kupa első fordulóját, ismét NB3-as bajnoki mérkőzés vár a mieinkre, méghozzá a Balatonfüred ellen idegenben.

Remekül kezdtük az évet, idegenben és hazai pályán is mind a három bajnoki pontot begyűjtöttük az első két játéknapon, ami után a Magyar Kupában is hoztuk a kötelezőt, ezt követően utazunk vasárnap délután a Balaton északi partjára, ahol bízunk a hasonló folytatásban. Sajnálatos mód a sérülések továbbra sem kerülnek el minket, Szerencsi Miklósra egy jó ideig nem számíthat a szakmai stáb, aki a Budaörs elleni találkozón esett ki, többi játékosunk azonban kerettag lehet. 

Ami a piros-fehér hazai együttest illeti, közepes rajton vannak túl, hiszen Borgulya István vezetőedző csapata először 1-0-ra múlta felül a Gyirmót második csapatát otthon, Bicskén azonban 2-0-ra kikaptak, amit a kupából való búcsú is követett az ellen a Budaörs ellen, akivel a mieink már játszottak. Soron következő ellenfelünk a legutóbbi szezonban a 10. pozícióban fejezte be a pontgyűjtést, legeredményesebb játékosa 17 góllal az a Szabó Bence lett, aki már idén is két gólnál jár, igaz kupamérkőzésen volt eredményes mind a két alkalommal, a bajnokságban egyelőre nincs találata.

A mérkőzés vasárnap 17:30-kor kezdődik a Balatonfüredi FC Sporttelepén (Fürdő u. 34.), szurkolóink egységesen 1.000 forintért válthatják meg belépőjüket a helyszínen, ahol egy órával a kezdő sípszót megelőzően nyitnak a pénztárak. Parkolási lehetőségnek a hazai egyesület az Annagora Aquapark parkolóját javasolja a vendégszurkolók számára. Hajrá Dorog!