Dlusztus: Mindannyian nagyon várjuk, hogy Dorogon játszhassunk!

IMG_5305

Csapatunk kapitánya, védelmünk oszlopa, Dlusztus András osztotta meg véleményét a bajnokságból eddig eltelt mérkőzések tapasztalatairól, illetve előre is tekintettünk, hiszen hamarosan újra a Buzánszky Jenő Stadionban léphetünk NB2-es mérkőzésen pályára!

Az eddig elért 6. helyről:
Dlusztus András: „Az előző félévben mutatott játékunkat folytatva eredményesen kezdtük a szezont. Stabil csapatvédekezést sikerült felépítenünk, tíz forduló utána mindössze öt együttes kapott nálunk kevesebb gólt. Ezt a stabilitást kell megtartanunk, erre építhetjük a játékunkat a hátralévő mérkőzéseken. Több új játékost igazoltunk, közülük van, aki már alapemberré tudott válni, és vannak fiatal tehetségek, akiknek még időre van szükségük. Ők a jövőben meghatározó játékosok lehetnek.”

Az Ajka mérkőzés, és hamarosan visszatérés Dorogra:
Dlusztus András: „A holnapi mérkőzésen egy erős kerettel rendelkező, stabil ellenfél ellen fogunk játszani. Az előző idényben nagyon jól szerepeltek, több tapasztalt, NB 1-et megjárt játékosuk van. Számunkra legfontosabb, hogy fegyelmezetten, nagy elszántsággal játszuk a saját játékunkat, így tudunk sikeresek lenni. Mindannyian nagyon várjuk, hogy újra Dorogon játszhassunk. Ebben a bajnokságban nagyon sokat jelent a hazai pálya, amelynek előnyét elég régen élvezhettük már. A dorogi szurkolók mindig plusz lökést adtak a csapatnak, támogatásukkal hazai pályán még jobb eredményekre lehetünk képesek.”